Stiri mondene

Ce i-a șoptit la ureche Andrei lui Starlin înainte de a părăsi competiția Survivor România: „Tu ai fost motivul”

Ce i-a șoptit la ureche Andrei lui Starlin înainte de a părăsi competiția Survivor România: „Tu ai fost motivul”
Plecarea lui Starlin a provocat extrem de multă tristețe în rândul Războinicilor. Toți s-au atașat de „Pantera” și nu și-au dorit ca acesta să plece.

Drumul lui Starlin la Survivor România s-a încheiat aseară. Concurentul a părăsit competiția după ce a fost nomilaizat spre eliminare de către Albert care a ieșit favorit al publicului din nou. Cu toate că și-ar fi dorit să mai continue în competiția Survivor România, Starlin a dezvăluit că este liniștit să afle că va merge acasă la familia lui. 

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc.  Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu o legătură specială de la 5 ani până la 37 câți am acum și avem această legătură. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit câțiva ani, unde m-am format ca bărbat  și cred că ăsta a fost scopul. Și să le demonstrez oamenilor de acasă, mai ales fetiței mele Daphne, că totul se poate. Nu există niciun obstacol”, a spus Starlin. 

Consiliu de nominalizare cu lacrimi! Sindy și Andrei au plâns ca niște copii la plecarea lui Starlin 

Consiliul de eliminare a fost plin de lacrimi de partea Războinicilor care s-au despărțit cu durere în suflet de Starlin. Sindy a fost cea care și-a arătat prima emoțiile și a spus că este cel mai greu consiliu de până acum. 

Ce i-a șoptit la ureche Andrei lui Starlin înainte de a părăsi competiția Survivor România: „Tu ai fost motivul”

„Abia pot să vorbesc, sincer. Acest consiliu mi se pare cel mai greu. Andrei este o persoană minunantă și este cea mai corectă persoană pe care am cunoscut-o eu. Are un suflet frumos, o inimă mare, cum au cu toții de aici. Îi iubesc pe toți, însă m-am apropiat mai mult de Andrei și de Marius. Și pe Starlin îl iubesc foarte mult și pe Sorin... îmi este folarte greu. Sper din tot sufletul să nu iasă Andrei, mi-aș dori să nu iasă nimeni, dar nu avem ce să facem. Mă bucur foarte mult că am câștigat ultimul joc care a fost foarte important pentru noi pentru că am petrecut niște clipe foarte frumoase împreună și măcare persoana care o să părăsească competiția în seara asta o să aibă amintiri frumoase”, a declarat Sindy. 

Și Andrei a fost afectat de plecarea lui Starlin și chiar a ținut să-i spună câteva cuvinte la ureche înainte de a pleca din Republica Dominicană. 

Ce i-a șoptit la ureche Andrei lui Starlin înainte de a părăsi competiția Survivor România: „Tu ai fost motivul”

„Nici nu-mi vine să cred că pleci. Ai fost ca un tată pentru mine aici. Și vreau să știi, nu ți-am zis până acum, am avut multe căderi, dar tu cu energia ta m-ai ridicat. N-am vrut să-ți zic treaba asta și n-am crezut că o să ajung în momentul ăsta. Tu ai fost motivul și eu nu am căzut datorită ție. Sper să ne revedem cu bine”, i-a spus Andrei lui Starlin la ureche, plângând în hohote.