Stiri mondene

Alin Sălăjean critica decizia lui Starlin de a nu-i saluta pe doi dintre Războinici: „Asta îmi dă mult de gândit”

Alin Sălăjean critica decizia lui Starlin de a nu-i saluta pe doi dintre Războinici
Alin Sălăjean este cu ochii pe emisiunea Survivor România și a văzut că Starlin a decis să nu-și ia rămas-bun de la doi dintre Războinici.

Starlin a fost concurentul din echipa Războinicilor care a părăsit competiția Survivor România aseară. Pentru că a fost nominalizat de Albert, Războinicul care a ieșit favorit pentru a opta oară consecutiv, Starlin a recurs la un gest neașteptat la final. Războinicul și-a luat rămas-bun de la toți colegii săi Războinici, cu excepția lui Albert și a Mariei.

Alin Sălăjean critica decizia lui Starlin de a nu-i saluta pe doi dintre Războinici

Cu o seară înainte de consiliul de eliminare, Starlin a izbucnit și i-a spus Mariei și lui Albert că sunt falși și că ei nu ar trebui să se afle în această competiție. Din acest motiv, Starlin a decis să nu-i ierte, ba din contră, să le arate până la final care sunt sentimentele lui față de ei. 

Alin Sălăjean critică dur decizia lui Starlin de a nu-și lua rămas-bun de la Albert și Maria

Pentru că Alin este un mare susținător declarat al lui Albert, acesta nu s-a putut abține să nu-l critice pe Starlin. Fostul Războinic a dat exemplul personal spunând că și el a fost certat cu o parte dintre Războinici, dar cu toate acestea a decis să fie diplomat și să treacă pe la fiecare în parte. 

Alin Sălăjean critica decizia lui Starlin de a nu-i saluta pe doi dintre Războinici

„Eu am fost înjurat de mamă, am fost făcut în toate felurile de către unii dintre colegii din echipa războinicilor. Am plecat iertând pe toată lumea. Tu ieși, Starlin, în această seară, nu saluți doi oameni cu care ai suferit în aceste patru luni, cu care ai trecut și prin bine și prin rău, dar totuși îi saluți pe faimoși. Mie asta îmi dă mult de gândit. Foarte mult de gândit”, a spus Alin Sălăjean după ce a văzut gestul făcut de Starlin. Alin Sălăjean critica decizia lui Starlin de a nu-i saluta pe doi dintre Războinici