Stiri

TOP 5 filme noi pe HBO Go în octombrie

TOP 5 filme noi pe HBO Go în octombrie
[Sursa foto: Facebook ]
Din luna octombrie, HBO Go şi-a actualizat lista de filme şi a venit cu noi surprize.

 Platforma de streaming HBO Go şi-a împrospătat lista de filme şi de seriale din luna octombrie. Iată care sunt cele mai interesante pelicule noi de pe HBO Go!

Top 5 filme noi pe HBO Go în luna octombrie

Lorelei (2020)

Filmul Lorelei va fi disponibil pe HBO Go de pe 9 octombrie şi îi are în distribuţie pe Jena Malone, Pablo Schreiber, Amelia Borgerding, Parker Pascoe-Sheppard şi Chancellor Perry.

Povestea este despre un bărbat, care este eliberat din închisoare, după 15 ani de detenţie. Acesta se întâlneşte cu iubita sa din liceu, care a devenit între timp o mamă singură, cu trei copii.

Falling (2020)

Pe 10 octombrie va avea premiera pe HBO Go filmul Falling, care marchează debutul ca regizor al lui Viggo Mortensen, actorul cunoscut pentru rolul său din Stăpânul Inelelor, în care l-a interpretat pe Aragorn.

În această peliculă mai joacă Lance Henriksen, Sverrir Gudnason, Laura Linney, Hannah Gross şi David Cronenberg.

Crescendo (2019)

În cazul în care nu vă deranjează limba germană, Crescendo este un film care merită văzut. A avut premiera în 2019, la Festivalul Internaţional de Film de Munchen şi a primit ovaţii timp de zece minute. Pelicula va fi disponibilă pe Netflix de pe 17 octombrie.

TOP 5 filme noi pe HBO Go în octombrie

Deadpool 2 (2017)

Deadpool 2 este unul dintre cele mai de succes filme din seria Marvel Comics. Cu o distribuţie din care fac parte Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand şi Jack Kesy, pelicula a avut un succes uriaş. Dintr-un buget de 110 milioane de dolari, a produs 785 de milioane. Deadpool 2 va aveaa premiera pe HBO Go pe 9 octombrie.

Logan (2017)

De pe 17 octombrie, pe HBO Go puteţi urmări ultimul film din trilogia Wolverine. Un film cu Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard Grant, Boyd Holbrook şi Dafne Keen.