Stiri

Ce filme și seriale noi va lansa Netflix la început de 2022

Ce filme și seriale noi va lansa Netflix la început de 2022
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix va lansa o mulţime de filme şi de seriale noi şi în 2022. Iată câteva dintre piesele de bază din grila platformei de streaming.

 Cei de la Netflix vor să fie mereu cu un pas în faţa competitorilor săi, aşa că nu contenesc să investească în noi filme, seriale şi documentare. Pe platforma de streaming vor fi lansate o mulţime de producţii foarte interesante şi în 2022.

Filme şi seriale care vor apărea pe Netflix în 2022

A Jazzman's Blues 

Un film creat de unul dintre cei mai apreciaţi regizori şi scenarişti din Statele Unite, Tyler Perry.

Acesta a declarat că a aşteptat 25 de ani până când ideea sa a fost ecranizată. Să sperăm că va merita aşteptarea!

Ce filme și seriale noi va lansa Netflix la început de 2022

All Quiet on the Western Front

Unul dintre cele mai aşteptate filme din 2022, această producţie germană prezintă dintr-o altă perspectivă Primul Război Mondial, văzut prin ochii unui tânăr soldat neamţ.

Beverly Hills Cop 4

După 28 de ani de la premiera ultimului film în care a interpretat rolul lui Axel Foley, Eddie Murphy revine. Netflix a readus la viaţă franciza Beverly Hills Cop, cu cel de-al patrulea film.

Ce filme și seriale noi va lansa Netflix la început de 2022

Blonde

Un film foarte aşteptat este şi "Blonde", o peliculă în care Ana de Armas interpretează rolul lui Marilyn Monroe. Adrien Brody va juca rolul soţului, în timp ce Caspar Phillipson îl joacă pe JFK. 

Fast and Loose

Un film în care Will Smith interpretează rolul unui lider al unei organizaţii criminale. Acesta suferă pierderi de memorie în urma unui atac, iar după aceea, nimic nu va mai fi la fel.

  Şi la capitolul seriale, 2022 va fi un an bun. Pe Netflix, vor apărea noi sezoane din Stranger Things, The Crown, Ozark, Sweet Magnolias, Bridgerton şi Shadow and Bone. De asemenea, vor fi lansate şi alte seriale şi emisiuni noi, precum Dated and Related, Snowflake Mountain, Dance Monsters sau To Hot To Handle. Acestea sunt doar câteva exemple, pentru a ne da seama ce content pregăteşte Netflix pentru anul viitor, despre care specialiştii spun că va fi cel mai bun din istoria platformei de streaming.