Stiri

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, "Narcos: Mexico"

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, Narcos: Mexico
[Sursa foto: Facebook ]
Sezonul 3 al serialului "Narcos: Mexico", produs de Netflix, este gata pentru lansare.

 Sezonul 3 din "Narcos: Mexico" este pregătit să intre în curând pe Netflix. Serialul, care iniţial trebuia să fie doar o continuare pentru "Narcos", a făcut o audienţă foarte bună, va ajunge la final după acest sezon.

Când apare sezonul 3 din "Narcos: Mexico"

 Chris Brancato, Carlo Bernard şi Doug Miro au colaborat excelent pentru serialul "Narcos", iar cei de la Netflix au venit cu ideea ca povestea să continue cu încă un sezon, care să prezinte situaţia traficului de droguri din Mexic.

Această idee a avut un real succes, aşa că serialul a devenit unul de sine stătător. După cel de-al doilea sezon, care a avut premiera pe 13 februarie 2020, producătorii au anunţat că va urma şi un al treilea sezon, care va fi însă ultimul.

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, Narcos: Mexico

 Dacă în cel de-al doilea sezon am asistat la distrugerea lui Felix Gallardo, acesta fiind arestat, se pare că în ultima parte acţiunea va fi concentrată asupra vidului de putere lăsat în urmă de marele lord al drogurilor.

În mod normal, cineva va trebui să îi ia locul lui Gallardo şi cel mai probabil, acela va fi Amado. Acesta a fost un personaj important, atât în sezonul 3 din "Narcos", cât şi în primele două sezoane din "Narcos: Mexico".

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, Narcos: Mexico

  Filmările pentru cel de-al treilea sezon începuseră chiar înainte de pandemia de COVID-19, însă planurile au fost date peste cap, la fel ca în majoritatea situaţiilor.

Întârzierilor nu au fost însă foarte mari, iar sezonul al treilea din "Narcos: Mexico" va avea premiera pe Netflix pe 5 noiembrie, în acest an. 

 Fanii vor avea o surpriză încă de la început, pentru că prima dată în istoria serialelor Narcos, naratorul va fi o femeie. Luisa Rubino va interpreta rolul Andreei Nunez, o jurnalistă mexicană care investighează şi scrie de războiul drogurilor din ţara sa.