Stiri mondene

Ce fac de Valentine`s Day Oana Radu şi soţul ei Cătălin Dobrescu?!

Ce fac de Valentine`s Day Oana Radu şi soţul ei Cătălin Dobrescu?!
Oana Radu şi Cătălin Dobrescu au vorbit în cadrul unei emisiuni despre planurile pe care le au pentru duminică, de Ziua Îndrăgostiților.

Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele antrenorului ei de fitness, Cătălin Dobrescu, după o perioadă foarte grea din viața ei. La acea vreme Oana a fost judecată de unii dintre internauți că și-a găsit fericirea la scurt timp după decesul iubitului ei, Alin, dar ușor, ușor apele s-au liniștit și cei doi sunt un cuplu apreciat. 

Cătălin Dobrescu a ajutat-o pe Oana Radu să ajungă la silueta de invidiat pe care o are în prezent, motiv pentru care în momentul în care cei doi au fost întrebați ce vor face de ziua îndrăgostiților, Oana a avut o reacție spumoasă: 

„Sper că nu la sală”, a spus Oana Radu către soțul ei. 

„Încă nu ne-am decis, dar urmează să facă planuri”, a răspuns Cătălin Dobrescu. 

„Are voie să mănânce ceva dulce?”, a fost întrebat Cătălin de către prezentatorul emisiunii. 

„O să fac o mărturisire în direct. Chiar și ieri i-am preparat un burger”, a declarat Cătălin, care a vrut să sublinieze că nu este atât de strict în ceea ce privește regimul alimentar al Oanei Radu. 

Testul dragostei dintre Oana Radu șu Cătălin Dobrescu. Oana Radu a dezvăluit unde ascundea mâncarea care îi era interzisă de către Cătălin

Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” și soțul ei au fost supuși unui test, mai exact au fost nevoiți să răspundă unui set de întrebări. Iată care au fost o parte dintre ele. 

Cine se enervează mai repede: Cătălin

Cine primește complimente mai des: Oana

Cine sta mai mult pe telefon: Oana

Vacanțele sunt programate de Oana Radu, Cătălin recunoscând nu este mare fan vacanțe dintr-un singur motiv: „În vacanță îmi stric condiția fizică. Oricât ai vrea, nu ai cum să faci sport în vacanță”. Și bineînțeles că la întrebarea „cine mănâncă mai sănătos?”, răspunsul a fost unul evident: Cătălin mănâncă mai sănătos dintre cei doi, în vreme ce Oana îl ispitește pe Cătălin cu mâncare și dulciuri. Și pentu că a venit vorba despre asta, Oana a amintit și de episoadele în care ascundea dulciurile de Cătălin. Artista a dezvăluit care erau locurile din casă în care ascundea mâncarea. 

Oana Radu a recunoscut că mânca pe ascuns

„Eu nu le țin în casă, le țin în anumite locuri și se întâmplă să le mai găsesc”, a spus Oana care a mai dezvăluit că ținea batoanele proteice, în mașină, la roata de urgență.

„Am ascuns o dată un cozonac într-un portfard, unde am mai ascuns... ah, da: aveam un halat de baie și puneam în buzunar (n. red.: batoanele de ciocolată)”, a mai spus Oana Radu care oricum i-a dezvăluit lui Cătălin Dobrescu toate aceste prostioare pe care le făcea.