Stiri mondene

Ce echipă de la Survivor România a câştigat meciul mixt de duminică seara?!

Ce echipă de la Survivor România a câştigat meciul mixt de duminică seara?!
În seara aceasta, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România s-au luptat cu Faimoșii și Războinicii de la Survivor Grecia. Cine a câștigat?!

Un nou joc inedit la Survior România! Faimoșii și Războinicii au jucat din nou cu Grecia. Războiniciii români cu cei greci s-au unificat împotriva Faimoșilor greci și români. Jocul a fost unul inedit, cu un traseu deosebit și a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10-6. Recompensa pusă în joc constă într-un candy party. 

Ce echipă de la Survivor România a câştigat meciul mixt de duminică seara?!

Astfel, Războinicii și-au luat revanșa de la jocul mixt de data trecută, joc care a fost câștigat de Faimoși. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de recompensă

Albert: Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să ne luăm revenșa. Chiar mi-am dorit să aduc un punct si am avut ocazia să închid jocul. Vreau să felicit echipa. Vreau să îi felicit și pe Faimoși, în special pe Ilias. Sunt fericit că avem timp să ne cunoaștem mai bine la petrecere. Și cum ne place nouă să spunem: Să înceapă petrecerea. 

Marius: Este o victorie foarte dulce. Mă bucur că am adus victoria. Mă bucur că am adus două puncte și am ajutat echipa. Ne-am bucurat de traseu și o să ne bucurăm împreună de această petrecere.  

Ce echipă de la Survivor România a câştigat meciul mixt de duminică seara?!

Koro: Ce joc! Ne-am bucurat de el. Am așteptat să ne luăm revanșa și mă simt foarte norocos că o să ne bucurăm de o recompensă grozavă.  Ne-am distrat, ne-am simțit bine și ne vom bucura împreună de petrecere.

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut jocul de recompensă

Elena: Cred că nu am fost suficient de concentrată. Îmi pare rău că nu am adus aportul, lau câștigat Războinicii, au fost mai buni, felicitări! Și să se distreze! Îmi pare rău pentru echipă. 

Sebi: Din păcate, ne-au căsăpit în fiecare zi. Cei care au dat totul pe traseu și au adus aport, nu au cum să fie supărați. Mă bucur foarte mult că încerc să le facem față. Se pare că sunt mai buni decât noi. Ei merg să se distreze, e meritul lor, bravo lor. Poate fi ultimul meu joc și încerc să merg cu o energie bună. Ăsta este Survivor, trebuie să te bucuri de fiecare moment în parte. 

Ilias: Sunt fericit că am împărțit traseul cu acești oameni. Am avut ocazia să joc cu Albert. Echipa albastră a fost mai bună astăzi. Am încercat, dar nu am putut mai mult. Sper să se distreze la petrecere.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)