Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Cine a fost eliminat de la Survivor România?
În seara aceasta, un concurent din echipa Faimoşilor a părăsit competiţia Survivor România. Despre cine este vorba?

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi spre final. Concurenții mai au foarte puțin și vor ajunge la individuale. 

După ce Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate, un concurent din echipa lor a plecat acasă. Propuși spre nominalizare au fost Elena Marin și Sebastian. Zanni a fost cel care a ieșit favorit al publicului, iar concurentul care a adunat cele mai puține puncte este Sebastian. 

Sebastian, despărțire dureroasă de concurenții de la Survivor România: „Mai bine plecam în martie”

Sebastian este concurentul pentru care competiția Survivor România s-a terminat chiar înainte de a începe jocurile individuale. 

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor  la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni.  Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei” , a spus Sebastian Chitoșcă când a aflat că va pleca acasă. 

Înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi, Sebi a ținut să-i dea bandana sa lui Andrei, iar Andrei, la rândul său, i-a dat bandana lui de Războinic. Faimosul a început să-și ia rămas-bun de la Războinici și apoi de la Faimoși, iar în momentul în care a ajuns la Zanni, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. 

Sebi: Ești... pe lângă un prieten, tu mi-ai fost ca un frate mai mic. Eu niciodată nu am încercat să te educ pentru că am văzut educație în tine, ai tot ce îți lipsește, îmi pare rău că te părăsesc în faza asta a competiției. Ne vedem acasă, ne vedem pe live-uri și ai grijă de tine să nu te accidentezi și să mi-i spargi pe toți de acolo

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Zanni: Nu mai am pe cine să trezesc noaptea să enervez 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Sebi: Mamă, deci îmi vine să plâng, nu-mi vine să cred că plec acasă. Mai bine mă lăsai să plec atunci, în martie, acum e durerea mai mare.