Stiri

Ce documentare vor avea premiera pe Netflix în luna februarie

Ce documentare vor avea premiera pe Netflix în luna februarie
[Sursa foto: Facebook ]
Luna februarie vine cu titluri noi la categoria documentare, pe platforma de streaming Netflix.

 Cei de la Netflix împrospătează lună de lună lista de filme, seriale şi documentare, iar februarie nu face excepţie. În această lună, vom putea urmări pe platforma de streaming noi documentare interesante.

Ce documentare apar pe Netflix în luna februarie

The Tinder Hustler 

Acţiunea acestui documentar este concentrată asupra unui tânăr care a găsit un mod simplu, dar ilegal de a face bani.

Acesta seducea femei pe platforma de dating Tinder, spunându-le că se ocupă de comercializarea diamantelor. Multe dintre femei au căzut în plasă şi s-au încrezut în mirajul diamantelor, iar hoţul, după ce le intra în graţii, le jefuia. Documentarul va avea premiera pe 2 februarie.

Citeste si: Cum arată viața bogătașului care doarme cu un leu în pat și îl plimbă cu mașina? Și asta nu e tot! Imaginile care te înfioară au devenit virale

Jeen-Yuhs: A Kanye West Trilogy

Cel mai aşteptat documentar este "Jeen-Yuhs", care îl are în prim plan pe Kanye West. Se pare că cei de la Netflix i-au plătit artistului 30 de milioane de dolari pentru acest documentar în trei părţi, în care au fost folosite imagini de arhivă inedite din ultimele două decenii, inclusiv din cariera sa în muzică și modă, de la moartea mamei sale, Donda West, dar și din campania sa prezidențială nereușită din 2020.

16 februarie este data la care va avea premiera "Jeen-Yuhs: A Kanye West Trilogy".

Ce documentare vor avea premiera pe Netflix în luna februarie

Citeste si: Ce documentare poți vedea pe Netflix în luna ianurie

Bubba Wallace: A Race Car Driver

După succesul imens al documentarului "Formula 1: Drive to Survive", Netflix şi-a îndreaptat atenția către cursele auto americane. Platforma de streaming va lansa "Bubba Wallace: A Race Car Driver", un documentar despre singurul pilot de curse de culoare din NASCAR care a concurat cu normă întreagă. Producţia, care va avea şase părţi, va avea premiera pe Netflix pe 22 februarie.