Stiri

Ce documentare poți vedea pe Netflix în luna ianurie

Ce documentare poți vedea pe Netflix în luna ianurie
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix a adăugat în lista sa mai multe documentare foarte interesante, care pot fi urmărite începând cu luna ianuarie.

 Noul an vine cu surprize minunate din partea Netflix. Platforma de streaming şi-a îmbunătăţit oferta de filme şi de seriale, dar nici capitolul documentare nu a fost neglijat. Haideţi să vedem care sunt cele mai interesante documentare pe care Netflix le lansează în luna ianuarie.

Cele mai bune documentare de pe Netflix lansate în luna ianuarie

 The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Acest documentar este despre Robert Hendy-Freegard, un britanic care a înşelat şi a făcut zeci de familii să sufere. Escrocul s-a dat drept spion MI5, şi-a manipulat victimile şi a îndurerat copii şi soţi. The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman va fi lansat pe Netflix pe 18 ianuarie.

 Neymar: The Perfect Chaos 

Ce documentare poți vedea pe Netflix în luna ianurie

Neymar este unul dintre fotbaliştii răsfăţaţi ai Brazliei. Înzestrat cu un talent incredibil, acesta a devenit un star de la o vârstă fragedă, dar stitlul său nonconformist, la care s-a adăugat şi o doză de aroganţă, l-au transformat în viziunea anumitor persoane într-un trişor al terenului de joc. În acest documentar în trei părţi, vom vedea şi alte laturi sentimentale şi psihologice ale starului brazlian, ce nu pot fi observate urmărind un meci de fotbal.

"Neymar: The Perfect Chaos" va avea premiera pe 25 ianuarie.

 Heavenly Bites 

Pentru amatorii de călătorii şi farfurii cu mâncare, acest documentar este alegerea perfectă. "Heavenly Bites" este o serie de șase episoade despre deliciile culinare ascunse din Mexic. Documentarul urmăreşte mai mulţi bucătari care călătoresc prin Mexic pentru a găsi cele mai bune arome, mâncăruri excentrice și deserturi delicioase. Acest documentar va fi disponibil pe Netflix începând cu 19 ianuarie.

 Midnight Asia: Eat. Dance. Dream.

Un documentar savuros, din care veţi descoperi povești interesante despre viața de noapte din Asia. Acest documentar captivant este cu siguranță unul pe care nu trebuie să-l ratați dacă sunteți pasăre de noapte." Midnight Asia: Eat. Dance. Dream." va fi disponibil începând cu 20 ianuarie.