Stiri

TOP 5 producţii marca Netflix care vor apărea în luna februarie

TOP 5 producţii marca Netflix care vor apărea în luna februarie
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix a pregătit o mulţime de surprize şi pentru luna februarie.

 Luna februarie va fi bogată pe Netflix, când pe platforma de streaming vor fi incluse noi filme şi seriale. Cei de la Netflix acordă o importanţă deosebită şi producţiilor proprii, în care investesc enorm şi pe care le promovează foarte mult. Iată care sunt cele mai interesante filme şi seriale marca Netflix, care vor avea premiera în luna februarie.

TOP 5 filme şi seriale produse de Netflix care vor fi lansate în februarie

TOP 5 producţii marca Netflix care vor apărea în luna februarie

1. Vikings: Valhalla 

Serialul celor de la History Channel a avut un succes atât de mare, încă Netflix nu a vrut să piardă această ocazie. Cea mai mare platformă de streaming din lume a realizat un spinn-off la "Vikings". Acţiunea din "Vikings: Valhalla" are loc la o sută de ani după cele întâmplate în primul serial. Premiera acestui serial va avea loc pe 25 februarie.

Citeste si: Seriale și filme Netflix februarie 2022: Cele mai noi filme și seriale

2. Inventing Ana

Această serie limitată este foarte aşteptată, pentru că îi aparţine tot lui Shonda Rhimes, o producătoare şi scenaristă care a legat o relaţie excelentă cu Netflix. "How to Get Away with Murder", "Scandal", "Grey's Anatomy" sau "Bridgerton" sunt câteva dintre operele lui Shonda.

În "Inventing Ana", rolul principal îi aparţine actriţei Julia Garner, premiată pentru rolul său din "Ozark". Această serie limitată va fi lansată pe Netflix pe 12 februarie.

3. Young Wallander: Killer’s Shadow (Sezonul 2)

Wallander a rămas destul de dezamăgit la sfârșitul primului sezon din "Young Wallander", dar acum se va întoarce la Unitatea de Crime Majore, după o schimbare de conducere. Al doilea sezon va putea fi urmărit începând cu 17 februarie.

4. The Texas Chainsaw Massacre 

Ultimul film al acestei francize horror va putea fi urmărit în exclusivitate pe Netflix, începând cu 18 februarie. Alice Krige, Elsie Fisher, Nell Hudson şi Sarah Yarkin vor juca în filmul în care Leatherface se arată la faţă după 50 de ani.

5. Space Force (Sezonul 2)

Primul sezon din Space Force nu a impresionat foarte mult, dar serialul merită să îi mai dăm o şansă, având în vedere că este scris de către scenaristul serialului "The Office". 18 februarie este data la care va fi lansat al doilea sezon din "Space Force".

Citeste si: Preţ abonament Netflix 2022: Cât trebuie să plătim în acest an?