Stiri

Ce avere a strâns Drake din muzică și ce proprietăți deține

Ce avere a strâns Drake din muzică și ce proprietăți deține
[Sursa foto: Facebook ]
Drake a strâns o avere impresionantă din muzică, bani pe care îi investeşte în diferite afaceri sau în proprietăţi.

 Drake este unul dintre cei mai bogaţi rapperi din lume, strângând o impresionantă avere din muzică, dar şi din diverse afaceri pe care le-a dezvoltat. Artistul canadian deţine şi ceasuri de lux, maşini de colecţie şi proprietăţi de zeci de milioane de dolari.

Ce avere are Drake şi ce proprietăţi deţine

 Drake este unul dintre rapperii cu un succes muzical uriaş, având milioane de fani în toată lumea.

A lansat o mulţime de hituri, care i-au adus numeroase distincţii muzicale. Canadianul este cel mai premiat artist din lume de către Billboard, câştigând 27 de premii, cu opt piese care au fost pe primul loc în topurile Billboard. A făcut milioane de muzică, dar restul averii sale de 180 de milioane de dolari a produs-o din afaceri sau din din diverse parteneriate.

Ce avere a strâns Drake din muzică și ce proprietăți deține

  Drake a început să câştige bani încă de când avea 15 ani şi juca în serialul canadian "Degrassi: The Next Generation." Era plătit cu 50 de mii de dolari pe an, dar succesul financiar avea să îl cunoască abia după faima adusă de muzică. De-a lungul timpului, a avut contracte cu Nike şi Air Jordan, pentru a le reprezenta imaginea şi a fost brand ambassador pentru Apple şi Toronto Raptors.

 De asemenea, Drake deţine şi un brand de whiskey, "Virginia Black", încă din 2016. Având un preţ accesibil, în jur de 150 de lei o sticlă basic, acest produs i-a adus lui Drake venituri considerabile. Aşadar, averea lui Drake creşte de la an la an. În 2020, Forbesc scria că rapper-ul are în conturi în 150 de milioane de dolari, iar acum are cu 30 de milioane mai mult.

Ce avere a strâns Drake din muzică și ce proprietăți deține

 Dar pe ce îşi cheltuie Drake banii? Deţine ceasuri în valoare de câteva milioane de dolari, are un pat Hästens Grand Vividus de 400 de mii de dolari, o proprietate în California pe care a plătit 7,7 milioane de dolari, dar şi un mansion imens în Toronto, în valoare de 150 de milioane de dolari. În plus, Cargojet i-a dăruit un avion privat, în valoare de 185 de milioane de dolari.