Stiri

Ce record a reușit să bată Drake pe platforma Spotify

Ce record a reușit să bată Drake pe platforma Spotify
[Sursa foto: Facebook ]
Drake bate record după record pe platforma Spotify. Cântăreţul canadian a făcut senzaţie cu noul său album.

 Drake şi-a bătut propriul record pe platforma Spotify, cu albumul "Certified Lover Boy". Albumul lansat pe 3 septembrie conţine 21 de melodii, la care au mai participat rapperi de renume, precum Jay Z, Lil Baby, Travis Scott, Young Thug, Lil Wayne, Rick Ross şi Kid Cudi.

Record pe Spotify şi Apple pentru Drake şi noul său album

Ce record a reușit să bată Drake pe platforma Spotify

 "Scorpion" din 2018 deţinea recordul pe Spotify pentru albumul cu cele mai multe streamuri într-o singură zi.

Piesele lui Drake de pe acel album au fost ascultate de 132 de milioane de ori într-o singură zi, dar rapper-ul canadian şi-a bătut propriul record. Spotify a anunţat că albumul "Certified Lover Boy" a devenit cel mai ascultat album într-o singură zi.

 Acest anunţ a venit la scurt timp după ce Apple a confirmat că Drake este cel mai ascultat artist de pe platformă. În plus, noul său album a devenit şi pe Apple Music cel mai ascultat album din istorie. Pe Apple Music, Drake a doborât recordul deţinut de Kanye West, cu albumul "Donda". În plus, "Certified Lover Boy" a avut succes foarte mare şi din punct de vedere al vânzărilor. Drake a vândut peste 600 de mii de unităţi al acestui album. Este de menţionat însă că acest succes a venit în urma unei munci de trei ani de zile. Din 2019 a început Drake să lucreze la acest album.

Ce record a reușit să bată Drake pe platforma Spotify

 Albumul care include piese în colaborare cu Jay Z, Kid Cudi, Travis Scott, Giveon, Lil Wayne sau Rick Ross a fost dedicat de către Drake pentru Nadia Ntuli and Mercedes Morr, două modele care au decedat în acest an. Nadia Ntuli a murit într-un accident de maşină, în timp ce Mercedes Morr a fost ucisă. "O combinaţie de toxicitate masculină şi de acceptare a adevărului, care este mereu sfâşietoare. Produs de mine, Noah 40 Shebib, Oliver El-Khatib şi Noel Cadastre. Dedicat Nadiei Ntuli şi lui Mercedes Morr. RIP!", a scris Drake pe o reţea de socializare.