Stiri mondene

Ce avere a ajuns să dețină Post Malone. La 25 de ani este unul dintre cei mai bogați artiști din lume

Ce avere a ajuns să dețină Post Malone
Ce avere a ajuns să dețină Post Malone
Până la vârsta de 25 de ani, Post Malone a devenit unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume. Americanul a ajuns să deţină o avere uriaşă

 Post Malone a intrat repede în centrul atenţiei, mai ales datorită înfăţişării sale. Rapperul american este obsedat de tatuaje. În aceste moment are 77 de desene pe întreg corpul, pe multe dintre ele făcându-le singur. A debutat în muzică în urmă cu opt ani, dar a cunoscut cu adevărat celebritatea în 2015, odată cu lansarea piese "White Iverson". Post Malone este unul dintre idolii actualei generaţii, iar succesul l-a transformat în unul dintre cei mai bogaţi artişti din noul val.

Ce avere a ajuns să dețină Post Malone
Ce avere a ajuns să dețină Post Malone

La 25 de ani, Post Malone este unul dintre cei mai bogaţi artişti şi are o avere imensă

 Deşi este un artist foarte tânăr, Post Malone a câştigat deja trei premii la American Music Awards, zece la Billboard Music Awards şi are şi câteva nominalizări la premiile Grammy. Conturile sale se rotunjesc pe zi ce trece şi din Youtube, unde a strâns 21,3 milioane de subscriberi.

În fiecare lună, rapperul american produce cel puţin 2 milioane de dolari prin contul său de Youtube. A dat o adevărată lovitură cu videoclipul piesei "Circles", care într-un an de zile a strâns nu mai puţin de 345 de milioane de vizualizări.

 Artistul a strâns o mulţime de bani şi din filmele în care a apărut. Din 2017 şi până acum, a jucat deja în trei filme şi a apărut în câteva episoade din două seriale.

În 2019 a început şi turneul "Runaway Tour", un turneu care ar fi trebuit să conţină 59 de concerte pe continentul nord-american. Cum pandemia a lovit grav şi domeniul muzical, patru dintre show-urile sale au fost amânate, iar alte patru au fost anulate. Chiar şi aşa, profitul a fost mare în urma turneului. La fiecare concert s-au vândut bilete în valoare de peste 1,5 milioane de dolari.

 Revistele de specialitate spun că Post Malone are în acest moment o valoare de peste 30 de milioane de dolari, dar se speculează că în realitate este vorba despre o sumă mult mai mare.