Stiri mondene

Nu o să-ți vină să crezi din ce și-a câștigat Pepe primii bani

Nu o să-ți vină să crezi din ce și-a câștigat Pepe primii bani
Cu toate că este unul dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni primii bani pe care Pepe i-a câștigat nu au fost din muzică. La ce vârstă a avut primul job

Pepe este celebru pentru melodiile sale și este unul dintre puținii artiști români care au reușit să se mențină în industrie. Artistul a colaborat cu diverși artiști pentru piesele sale și de câteva luni bune a demarat un proiect prin care susține concerte online alături de alți colegi artiști. În cadrul concertului online i-a avut ca invitați pe Theo Rose, Miki, Connect-R, Dan Bittman și mulți alții. 

Cu toate că s-a făcut remarcat ca artist, Pepe a povestit într-unul dintre interviuri că muzica nu a fost neapărat o pasiune, la început. Pepe era pasionat de sport, însă a făcut muzică la insistențele mamei sale. 

„Mama m-a îndrumat către muzică. Mi-a spus pe când aveam vreo 14 ani: „Măi, mamă, poți să faci ce vrei. Te rog eu, du-te la școala de muzică”.

Nu-mi ardea mie. M-am dus de gura ei. Eu eram cu sportul, voiam să fiu campion mondial la sport”
, a povestit Pepe. 

Pepe își amintește cu nostalgie de primul său job. A vândut haine la târg cu bunicul său

Despre primii bani pe care i-a câștigat, Pepe își amintește cu nostalgie și lacrimi în ochi

„Mă lua tataie cu el la târg și vindeam haine cu el.

Cred că aveam opt ani. Îi căram geanta. Cred că era singurul om din lume care nu mi-a spus niciodată `Pepe`, `Pepiță`, îmi spunea `Nicușor`. Făcea comerț, avea și magazin în Piața Matache pe vremuri, apoi vindea efectiv în târguri. Voia să ne crească și să ne trezim dimineața, dacă era posibil cu 25 sau 50 de lei. Eu am învățat foarte multe de la el”, a spus Pepe cu lacrimi în ochi.

Artistul a mai povestit că la un moment dat ajunsese să vândă singur la o tarabă din Centrul Vechi al Bucureștiului și chiar era foarte talentat la asta. 

„Pe vremea aia, de multe ori, când trecea poliția trebuia să-ți strângi marfa”, mai spunea Pepe care a mai declarat că a lucrat și ca ospătar, vânzător de cafea, a filmat la petreceri private, toate astea fără nicio jenă. 

„Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios”,  spunea Pepe înainte de a deveni tătic.