Stiri

Câți euro încasează din Youtube Ștefania, iubita lui Speak

Câți euro încasează din Youtube Ștefania, iubita lui Speak
[Sursa foto: Facebook ]
Ştefania, iubita lui Speak, încasează bani şi din Youtube, pe lângă ce produce din Instagram şi alte activităţi.

 Ştefania a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. Iubita lui Speak a început să urce frecvent videoclipuri şi pe Youtube, de unde încasează bani frumoşi.

Câţi bani produce Ştefania lunar din Youtube

 În doar patru ani, Ştefania a reuşit să strângă 415 mii de subscriberi pe Youtube, iar videoclipurile ei au început să devină din ce în ce mai vizionate. Iubita lui Speak urcă atât materiale de vlogging, în special în domeniile de beauty şi fashion, dar şi videoclipuri ale pieselor sale.

În România, se află deocamdată pe locul 270 în topul vloggerilor, conform socialblade.com.

Câți euro încasează din Youtube Ștefania, iubita lui Speak
 

Ştefania a devenit cunoscută în toată ţara după ce a participat alături de Speak la emisiunea "Asia Express". De atunci, s-a lansat în muzică, iar conturile ei de social media au explodat. Pe Instagram are deja 1,1 milioane de urmăritori, dar şi contul său de Youtube cunoaşte o creştere simţitoare.

Ultimul său videoclip, pentru piesa "Ka Wela", a strâns aproape 400 de mii de vizualizări în două săptămâni.

 În ultima lună, videoclipurile Ştefaniei au strâns aproape un milion de vizualizări, iar contul artistei a strâns trei mii de noi urmăritori. Conform socialblade.com, artista poate ajunge să încaseze şi trei mii de euro lunar din Youtube. Acelaşi site preconizează încasări anuale de maximum 40 de mii de euro, ceea ce nu este rău deloc, având în vedere că pagina de Youtube nu este singura sursă de venit pentru Ştefania.

Iubita lui Speak este la bază dansatoare, iar în ultimul timp a devenit imaginea mai multor branduri. 

Câți euro încasează din Youtube Ștefania, iubita lui Speak

  Speak şi Ştefania sunt împreună de patru ani. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului pentru piesa "Libelula" şi între cei doi s-a format repede o legătură. Se zvoneşte că Speak şi-a înşelat iubita de atunci, pe Adelina Pestriţu, chiar cu actuala sa iubire, Ştefania. Zvonurile nu au fost însă niciodată confirmate.