Stiri mondene

Câți bani face Theo Rose din Tik Tok?! A dezvăluit în direct

Câți bani face Theo Rose din Tik Tok?! A dezvăluit în direct
Theo Rose, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” este celebră și pe Tik Tok și a dezvăluit în direct câți bani face din platforma de socializare

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, celebritatea ei explodând în urma participării în cadrul emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Pe lângă faptul că este foarte talentată la muzică, Theo Rose este mare fan Tik Tok și își suprinde adesea fanii cu fel și fel de filmulețe care devin virale pe rețelele de socializare. 

Theo Rose a dezvăluit în direct câți bani face din Tik Tok

Invitată în platoul emisiunii Teo Show alături de Alexandra Ungureanu și Andrei Bănuță, Theo Rose a fost provocată să reproducă un Tik Tok viral. Artista l-a reprodus cu succes, iar la final a fost întrebată de Teo Trandafir ce câștigă din platforma aceasta de socializare. 

Câți bani face Theo Rose din Tik Tok?! A dezvăluit în direct

Teo Trandafir: De ce am invitat-o pe Theo Rose. Noi am zis că e Regina Tik Tok-ului.

Theo Rose: Trebuie să stai mult să studiezi. Adică eu stau așa vreo cinci minute, mă uit la el să văd cum face.

Teo Trandafir: Ce-ți iese dacă faci chestia asta?

Theo Rose: „Să știi că poți să faci și bani pe Tik Tok. Faci niște live-uri și primești niște cadouri din partea oamenilor care sunt monetizate. La un moment dat îți intră bani în pay pal și tu ți-i transferi la tine pe card. Vezi că o dată am făcut un live și am făcut vreo două milioane. Gândiți-vă că sunt unii care fac în fiecare zi de mai multe ori live-uri și primesc cadouri. Eu am intrat asaa...”, a dezvăluit Theo Rose în cadrul emisiunii Teo Show.