Stiri mondene

Câți bani au câștigat Meghan Markle și Printul Harry de când au ales să părăsească Casa Regala Britanică

Herry si Megan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle câștigă o avere [Sursa foto: Hepta]
Prințul Harry și Meghan Markle câștigă o avere fără să facă parte din familia regală, ceea ce i-a surprins cu adevărat pe toți fanii familiei regale britanice.

Atât lumea întreagă, cât și familia regală, au crezut că decizia luată de ducele și ducesa de Sussex de a părăsi familia regală a fost total nebunească, pentru că aveau să-și piardă tot confortul, luxul și respectul datorită faptului că fac parte din familia regală. Dar nu totul este ceea ce pare, deoarece soarta pare să le fi surâs ducelui și ducesei de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle, trăiesc fericiți în California, alături de cei doi copii ai lor și nefăcând parte din familia regală.

Și-au imaginat că vor avea mult de muncă, dar este chiar invers, deoarece averea lui Harry pare să fie mai mult decât suficientă.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu a vrut să participe la încoronarea regelui Chales al III-lea. Totul are legatură cu Kate Middleton

Familia regală
Prințul Harry și Meghan Markle câștigă o avere[Sursa foto: Hepta]

Când prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat plecarea din familia regală, vestea nu a fost transmisă printr-un comunicat de presă regal şi nici în presa britanică, ci printr-o postare pe Instagram.

Într-un mesaj adresat celor 10,7 milioane de urmăritori, cuplul a planificat să renunţe la îndatoririle regale, să-şi retragă fiul din atenţia tabloidelor şi să devină „independenți din punct de vedere financiar”.

Faptul că Ducele de Sussex a părăsit familia regală britanică nu înseamnă că nu primește nicio plată de la aceasta, ceea ce primesc ei este într-adevăr suficient pentru a avea o viață bună în țara americană și pentru a oferi tot confortul prințului Archie și prințesei Lilibet.

Citește și: Dalai Lama îi atinge piciorul lui Lady Gaga fără ca artista să fie de acord. Filmarea virală în care Lady Gaga reacționează dur la gestul liderului spiritual

Ducii de Sussex ar putea încasa câte 500.000 de dolari din postura de speakeri la evenimente private

De asemenea, Prințul Harry împreună cu soția sa au un contract Netflix de peste 100 de milioane de dolari, iar un alt contract cu Spotify de aproximativ 30 de milioane de dolari, asta nu înseamnă că aceasta este singura lor sursă de venit, deoarece odată cu lansarea cărții „Spare” ar putea câștiga mult mai mulți bani decât averea pe care o deține propriului său frate mai mare, Prințul William sau alți membri regali.