Stiri

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu a vrut să participe la încoronarea regelui Chales al III-lea. Totul are legatură cu Kate Middleton

 Meghan Markle
Meghan Markle nu vrea să participe la încoronarea regelui Carol al III-lea [Sursa foto: Hepta]
Se pare că Meghan Markle nu vrea să participe la încoronarea regelui Carol al III-lea.

Familia regală britanică a fost în centrul mai multor controverse după moartea Reginei Elisabeta a II-a și declarațiile prințului Harry împotriva lor. Se pare că situația nu se îmbunătățește și lucrurile se vor înrăutăți pe măsură ce se apropie ceremonia de încoronare.

Încoronarea regelui Carol al III-lea și a Camillei Parker va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey. Se preconizează că vor participa aproape 2000 de persoane.

Cu toate acestea, s-a zvonit că ducele și ducesa de Sussex nu vor participa la ceremonia istorică.

La începutul acestei săptămâni, a fost confirmată prezența prințului Harry, dar s-a raportat că va pleca fără Meghan Markle. Se spune că motivul pentru care nu va participa este că vrea să rămână în California cu cei doi copii ai săi. Pe de altă parte, unii cred că regele Carol al III-lea a vrut să o evite pentru că vrea să oprească toate controversele.

De asemenea, s-a raportat că rivalitatea dintre Meghan Markle și Kate Middleton a crescut în ultimele două luni pentru că nu vrea să-i aducă un omagiu lui Kate. „Nu s-ar fi simțit confortabil să rateze ziua de naștere a fiului său cel mare în favoarea unui eveniment în care i s-ar impune să facă o reverență nu numai în fața socrului și soției sale, ci și a cumnatului și soției sale.”

Controversele dintre cele două doamne au fost motivul principal al deciziei lui Meghan de a rămâne în Statele Unite cu copiii ei în loc să participe la o ceremonie la care nu este binevenită.

Palatul Buckingham a dat știrea, spunând că sunt „încântați să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai”. Ei adaugă: „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”.

Citește și: Condiția fără precedent pe care Kate Middleton i-a impus-o regelui Charles al III lea la incoronoare în ce o privește pe Rose Hanbury

Royal Family
Meghan Markle nu vrea să participe la încoronarea regelui Carol al III-lea[Sursa foto: Hepta]

„Nu cred că oamenilor le va fi dor de ea” 

Citește și: Decizia pe care presupusa amantă a Printului William ar fi luat-o și care pune în pericol căsnicia lui Kate Middleton. Prințesa de Wales pe urmele lui Lady Di?

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat următoarele pentru Express.co.uk: „Nu cred că oamenilor le va fi dor de ea, dar aceasta este decizia familiei Sussex.

A fost întotdeauna o certitudine că doar unul dintre ei va veni la încoronare. Știam că Harry va fi prezent, într-un fel sau altul, dar le-a luat destul timp să se decidă.

Este ceea ce și-a dorit Regele Charles – să-și aibă ambii fii acolo. Să sperăm că, într-un fel, acest lucru va mai diminua uriașa diviziune care s-a format între Ducii de Sussex și Familia Regală.”