Stiri

Câți bani ajunge să câștige lunar Paula Seling din Youtube

Câți bani ajunge să câștige lunar Paula Seling din Youtube
[Sursa foto: Facebook Paula Seling]
Paula Seling este o artistă care a cunoscut faima încă de la începutul anilor 2000, dar s-a adaptat vremurilor şi acum face bani şi din Youtube.

 Una dintre cele mai bune voci din ţară îi aparţine Paulei Seling, o cântăreaţă completă, care poate trece uşor de la un gen muzical la altul. Artista şi-a început cariera în muzică în anii '90, dar a cunoscut cu adevărat faima la începutul anilor 2000. Până acum a scos mai mult de 30 de albume, iar Paula profită de popularitatea sa şi pe Youtube, de unde scoate bani frumoşi lunar.

Câţi bani câştigă Paula Seling din pagina sa de Youtube

 Paula Seling profită de oportunităţile online şi este foarte activă pe Youtube, acolo unde urcă regulat filmuleţe de la concerte, videoclipuri noi, coveruri sau chiar reţete de mâncare. Artista ştie că un contact permanent cu publicul său aduce doar beneficii, aşa că are grijă ca fanii săi să primească în mod constant materiale noi.

  Fosta concurentă a României de la Eurovision are pagină oficială pe Youtube încă din 2007, dar în ultimii ani a început să fie mult mai activă pe contul său. Are 270 de filmuleţe urcate pe pagină, iar popularitatea sa pe site este într-o creştere vizibilă. Cântăreaţa are peste 96 de mii de abonaţi la pagină, dar este foarte posibil ca până la finalul anului să ajungă la suma rotundă de o sută de mii. Doar în ultima lună, Paula Seling a mai făcut rost de aproximativ 3 mii de abonaţi.

Câți bani ajunge să câștige lunar Paula Seling din Youtube

 Peste 47 de milioane de vizualizări a adunat în total Paula, din cele 270 de materiale video pe care le-a urcat pe pagină, aşa că Youtube este o sursă bunicică de venit. Conform socialblade.com, Paula Seling poate câştiga chiar şi 4 mii de dolari lunar din Youtube, ceea ce înseamnă un venit anual de aproximativ 50 de mii de dolari.

 Luna martie a acestui an a fost excelentă pentru artistă, care a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube. Acesta este recordul deţinut de Paula, de când şi-a creat contul de Youtube.