Stiri

Cătălina Ponor participă la Eurovision 2021! Ce rol va avea fosta gimnastă: „Este o mare bucurie să...”

Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României
Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României [Sursa foto: Facebook]
Cătălina Ponor va avea un rol important la Eurovision 2021! Uite despre ce este vorba!

Mai sunt doar câteva zile până la startul Eurovision 2021! Evenimentul va debuta pe 18 mai, cu prima semifinală, la Rotterdam, când va concura și artista Roxen, reprezentanta României. A doua semifinală e programată pentru 20 mai, iar finala, pentru 22 mai. Din primele informații, fiecare participant va primi un punctaj, acesta este adunat din notele juriului și cele acordate de fani. Spre surprinderea tuturor, Cătălina Ponor va avea un rol important la Eurovision 2021. La ediția din acest an, punctajul acordat de juriul din România va fi prezentat de Cătălina Ponor.

Mai exact, gimnasta va fi persoana care urmează să dezvăluie decizia juraților de la noi din țară.

„Este o mare bucurie să susțin Romania din această postură inedită. Știu foarte bine ce înseamnă să îți reprezinți țara într-o competiție  ș i emoțiile pe care le trăiești în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision!", a declarat Cătălina Ponor.

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021
Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021[Sursa foto: Facebook]

Până la marele eveniment, publicul va afla detalii despre atmosfera de la Eurovision 2021 cu ajutorul emisiunii „Destinația Eurovision”. În fiecare seară de la 20:50, telespectatorii vor putea să urmărească povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului. Imaginile din culisele evenimentului și din capitala Eurovision 2021 sunt prezentate de gazda emisiunii, Sonia Argint.

Sonia Argint
Sonia Argint[Sursa foto: Facebook]

Ce performanțe a avut România? 

Reamintim că prima ediție a avut loc în anul 1956, în Elveția. De-a lungul timpului, au urcat artiști pe scena acestui concurs muzical pentru a reprezenta țara. Până în acest moment, România a obținut de două ori locul trei, o dată în 2005, o dată în 2010, și o dată locul patru, în anul 2006. Tema din acest an a Eurovision Song Contest 2021 este „Open Up”.