Stiri mondene

Câte kilograme a slăbit Georgiana Lupu după Survivor România?!

Câte kilograme a slăbit Georgiana Lupu după Survivor România?!
Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România duminică seara, iar ieri a oferit primele declarații după ce a plecat din junglă.

Georgiana Lupu se află acum într-o cameră de hotel din Republica Dominicană, răsfățându-se după tot greul pe care l-a tras în competiția Survivor România de la Kanal D. Nominalizarea sa a venit după ce Jador a ieșit favoritul publicului și a fost nevoit să mai desemneze un concurent spre eliminare. Fosta concurentă a dezvăluit în cadrul unui interviu că este dezamăgită de alegerea lui Jador, mai ales că el spunea că nu o va nominaliza niciodată spre eliminare. 

Câte kilograme a slăbit Georgiana Lupu după Survivor România?!

„Mă simt foarte bine. Pe de o parte sunt și supărată. Mă așteptam să mai rămân, mai aveam multe de demonstrat în emisiune. Am fost acatalogată ca fiind cea mai slabă. M-am uitat și eu la clasamentul general și m-am bucurat că m-am văzut acolo a doua dion echipa Faimoșilor și a cincea la clasamentul general. Probabil am pierdut foarte mult în alea patru zile în care s-a luat decizia de a mă muta de la Războinici la Faimoși. Pe de o parte sunt dezamăgită. Nu mă așteptam să plec așa repede, nu mă așteptam să mă voteze Jador în condițiile în care mi-a repetat de nenumărate ori că nu mă va vota, dar asta este competiția. I-a părut rău fiindcă eu m-am înțeles foarte bine cu el. Am fost o persoană sinceră, reală, nu mi-a plăcut bârfa și probabil m-au văzut foart puternică din punct de vedere psihic , a declarat Georgiana pentru WOWnews. 

Georgiana Lupu a dezvăluit cât a slăbit în competiția Survivor România

De-a lungul competiției Georgiana a fost dezavantajată de kilogramele în plus și chiar a fost jignită la un moment dat de Jador in cauza greutății sale. Acum, concurenta se bucură de faptul că a mai slăbit cu ocazia înfometării din junglă. 

Câte kilograme a slăbit Georgiana Lupu după Survivor România?!

„Am slăbit foarte mult. Am slăbit vreo 7-8 kilograme, am intrat cu 85 de kilograme, cea mai grea fată”, a mai declarat Georgiana Lupu. 

Întrebată de ce nu a făcut o alianță cu Jador astfel încât să nu fie votată, Georgiana Lupu a spus că de la Jador te poți aștepta la orice și în plus, a fost presat de echipă să voteze așa: „De la Jador te poți aștepta la orice. Era presat de echipă. Nu e genul meu să merg pe strategii. Eu încă îi analizam pe toți și nu mi-am permis să-i spun ce să voteze. Eu am vorbit cu majoritatea și au spus că nu m-ar vota pe nimeni și aici mi-a cam dat cu virgulă, dar având în vedere că am venit târziu acolo, a contat și asta. Ei nu au vrut să strice ce au adunat”, a declarat Georgiana.