Emilia Ghinescu nu se ferește să vorbească despre intervențiile estice la care a recurs de-a lungul anilor. Când a ajuns artista ultima dată pe mâna medicilor?
Emilia Ghinescu a început să cânte la nunți la doar 12 ani, iar acum se mândrește cu o carieră de peste 3 decenii în lumea muzicii. Artista a reușit să ajungă la inimile românilor datorită vocii și talentului, însă este apreciată și pentru aparițiile impecabile, care întorc toate privirile. Ea este de părere că o persoană publică trebuie să fie foarte atentă la modul în care se prezintă în fața oamenilor, iar de-a lungul timpului a recurs la diferite proceduri și intervenții estetice pentru a arăta exact așa cum își dorește.
Citește și: Cum arată Apple, fiica în vârsta de 18 ani a lui Gwyneth Paltrow și Chris Martin
Ce spune Emilia Ghinescu despre intervențiile estetice?
Emilia Ghinescu este adepta intervențiilor estetice făcute cu măsură și recunoaște că deși nu are complexe, nu ezită să facă anumite proceduri de înfrumusețare dacă ceva o nemulțumește.
„Acum 3 luni de zile am făcut procedura sculptra la față. Pe înțelesul tuturor, este o procedură non-invazivă, cu o soluție ce se injectează în față pentru a stimula regenerarea celulară și a face un lifting natural al feței. Dragilor, nu am nevoie de operații la vârsta asta și dacă o să am nevoie, fiți convinși că mă voi duce și mă voi opera că nu o să apar aici în fața dumneavoastră ca un Shar Pei la televizor.
Cum se menține în formă Emilia Ghinescu?
Emilia Ghinescu se menține într-o formă fizică de invidiat după 3 sarcini. Artista face mult sport, însă are grijă și la alimentație. În urmă cu ceva timp, ea spunea că în fiecare zi mănâncă castraveți murați sau alte murături. „Mănânc foarte mult în sensul că, ce vă spun acum, mănânc produsul respectiv. Mănânc foarte mulți castraveți murați și foarte multe murături și foarte multă varză murată. Și îmi încep dimineața cu un castravete murat și beau zeama de la castraveți. Deci mănânc câteodată câte un borcan de castraveți. Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic foarte bun. În general murăturile sunt foarte bune probiotice și mă ajută foarte mult. Și înainte de fiecare masă, la fel. Mănânc ori o murătură, ori varză murată, ori o legumă, ori ceva. Adică nu mănânc mâncarea. Întâi mănânc legumele și după aia mănânc partea de carne.”, a spus Emilia Ghinescu, potrivit Click!.