Stiri

Care este piesa favorită să câștige concursul Eurovision în 2021

Care este piesa favorită să câștige concursul Eurovision în 2021
Destiny, reprezentanta Maltei la Eurovision 2021 [Sursa foto: Facebook Eurovision]
Eurovision va avea loc anul acesta între 18 şi 21 mai, iar piesa României este printre favoritele la calificarea în finală.

 După ce ediţia de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, Eurovision se va desfăşura în acest an între 18 şi 21 mai, în Ţările de Jos, la Rotterdam. România participă cu piesa "Amnesia", interpretată de Roxen. Tânăra artistă este una dintre favorite la calificarea în marea finală.

Piesa favorită să câştige Eurovision 2021 are deja 4 milioane de vizualizări pe Youtube

 Piesa care va reprezenta România la Eurovision 2021 este cotată cu şansa a cincea la calificarea în finală. Experţii dau ca sigură clasarea lui Roxen în primele zece în prima semifinală. Însă "Amnesia" are abia cota 11 pentru câştigarea semifinalei, conform caselor de pariuri. Curajoşii care vor paria pe Roxen că va câştiga concursul, s-ar putea îmbogăţi. Cotată cu şansa a 14-a la câştigarea ediţii de Eurovision, Roxen are cota 41 pentru un succes istoric pentru România.

Care este piesa favorită să câștige concursul Eurovision în 2021
Roxen[Sursa foto: Facebook Eurovision]

 Artista de 20 de ani este o stea în devenire, iar fanii spun că este combinaţia perfectă dintre Dua Lipa şi Billie Eilish. "Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine", a declarat Roxen.

 Favorita la câştigarea concursului vine din semifinala din care face parte şi Roxen. Destiny Chukunyere este o artistă malteză care a câştigat în 2015 concursul Eurovision Junior şi care a revenit acum în concurs, dar la categoria care contează cu adevărat. Piesa lui Destiny, "Je Me Casse", are o cotă de doar 1,75 să câştige semifinala, iar pentru un succes în marea finală are cota 4. Melodia lui Destiny face deja furori pe Youtube, iar în numai o lună de la lansare, a adunat patru milioane de vizualizări. Următoarele două favorite la câştigarea concursului sunt Franţa şi Elveţia, cotate cu 5,50, respectiv 6,50.