Stiri mondene

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru cei care l-au criticat pentru piesa „Sunt o forță”: „Oamenii trebuie să înțeleagă că...”

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru cei care l-au criticat pentru piesa „Sunt o forță”
Cătălin Moroșanu a văzut și a citit mesajele apărute pe rețelele sociale după apariția piesei lansate în colaborare cu Jador, iar acum reacționează. Nu toți dintre fanii luptătorului K1 au apreciat melodia, unii au avut reacții negative. Uite ce mesaj le-a transmis faimosul internauților!

După ce au ieșit din competiția fenomen „Survivor România 2021”, Cătălin Moroșanu și Jador au lansat videoclipul piesei „Sunt o forță”. Această colaborare neașteptată a fost compusă în perioada în care faimoșii au stat în Republica Dominicană. Valul de reacții a fost unul uluitor, iar în aproximativ 24 de ore de la lansarea producției muzicale „Sunt o forță”, aceasta a reușit să strângă aproape 2 milioane de vizualizări și a urcat pe primele locuri în Trending. Deși piesa a avut un succes formidabil, fanii luptătorului K1 l-au criticat pentru această colaborare, spunând că l-au dezamăgit. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la Survivor România le-a explicat fanilor de ce a făcut acest lucru.

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru cei care l-au criticat pentru piesa „Sunt o forță”

Cătălin Moroșanu: „Rolul meu în videoclip a fost de show”

„Mereu mi-am dorit să fac lucruri extra.Trebuie să încerc să fac toate lucrurile în viața asta. Generația este împărțită în două: generația Facebook și generația TikTok și Instagram. Când am pus pe Facebook cei de vârsta mea au începută să-mi zică că m-am manelizat, că aveau pretenții de la mine. Majoritatea au spus că i-am dezamăgit, spunând că toată munca mea este dusă la vale, pentru că am făcut videoclipul ăsta. (...) Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să ne adaptăm generației care vine din spate, trebuie să ne dezvoltăm, trebuie să încercăm să înțelegem generația, trebuie să mă adresez lor ca să știe cine sunt eu. Este foarte important! (..) Rolul meu în videoclip a fost de show. Am înregistrat fiecare cuvânt în parte pentru piesa asta, cred că am stat până la ora 3 dimineața pentru a înregistra. A fost foarte greu, dar am mers pe proiectul ăsta, pentru a mă adresa generației. Nu este o rușine!”, a spus Cătălin Moroșanu.

Videoclip: Jador, Lino și Cătălin Moroșanu - Sunt o forță