Stiri mondene

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri sincere despre apropierea dintre el și Jador: „M-am revăzut în Jador”

Cătălin Moroșanu, despre apropierea dintre el și Jador
Cătălin Moroșanu [Sursa foto: Captură YouTube]
În podcastul lui Cătălin Măruță, Cătălin Moroșanu a vorbit despre prietenia cu Jador. Cei doi faimoși au ieșit din competiția fenomen „Survivor România”din motive medicale. Uite de dezvăluiri a făcut luptătorul K1 despre artist!

Cătălin Moroșanu și Jador au fost cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România 2021”. În podcastul lui Cătălin Măruță, luptătorul K1 a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Jador, dar și despre experiența din Republica Domincană. Conform spselor sale, cei doi faimoși s-au apropiat în momentul când vorbeau despre Georgiana Elisei, fosta iubită a lui Jador. De asemenea, luptătorul K1 i-a promis artistului că îi va fi naș la nuntă, în cazul în care se va împăca cu aceasta.

„Eu așa m-am împrietenit cu Jador. Are o iubită pe care o cheamă tot Georgiana și sunt de șase ani împreună. Și ținea minte că se ducea la cantină și împărțeau o farfurie. Așa eram și eu cu Georgiana. Și i-am zis că e nebun, că asta-i femeie adevărată. Vrea să apară vreodată la televizor? ”Păi nu, că nu-i place”. Păi exact ca femeia mea. După ea plângea.

I-am zis: femeia este stâlpul, trebuie s-o pui undeva acolo sus, contează foarte mult chestia asta. La o femeie asta trebuie să vezi. M-am revăzut în Jador, așa cum eram eu acum câtiva ani”, 
a dezvăluit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, despre apropierea dintre el și Jador
Cătălin Moroșanu și Jador[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșanu: „A fost cea mai grea experiență din viața mea”

În continuare, fostul concurent de la Survivor România a mai povestit despre experiența din Republica Dominicană.

Pe tot parcursul competiției, Cătălin Moroșanu a fost apreciat atât de colegii săi, cât și de publicul de acasă. Faimosul a declarat că participarea la Survivor România a fost cea mai grea experiență din viața sa.

Cătălin Moroșanu, despre apropierea dintre el și Jador
Cătălin Moroșanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu vreau să mai aud de Survivor, pentru mine a fost una dintre mai grele experiențe din viața mea. Aici, stăteai în junglă, nu aveai ce să mănânci, mâncai cocos foarte mult, câte 3 pe zi. A fost foarte greu din punct de vedere psihic, era o presiune foarte mare. Se făceau tot felul de glume, de găsti. Mie-mi spunea tătuțul. Chiar eram bătrân”, a mai povestit Cătălin Moroșanu