Stiri mondene

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România! Discursul emoționant de dinainte de plecare

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România!
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România! [Sursa foto: Captură YouTube]
Dan Pavel a făcut anunțul aseară la Survivor România! Cătălin Moroșanu nu mai poate continua competiția după ce a suferit o accidentare extrem de gravă.

Competiția a ajuns la final pentru Cătălin Moroșanu după ce a suferit o accidentare gravă la picior Faimosul a venit în consiliul de urgență să-și vadă colegii pentru ultima dată în cadrul acestei competiții și să-și ia rămas bun de la ei. 

„S-au făcut analize, s-au făcut investigații și medicii au decis ca drumul lui la Survivor să se termine în această seară. Sănătatea joacă rolul cel mai important, iar noi aici facem toate eforturile pentru a ține flacăra vie, pentru a vă da șansa să intrați pe trasee, sunt accidentări și accidentări, iar unele dintre acestea pun probleme mai

mari. Este vorba despre un coechipier care e de la început, un coechipier care a jucat un rol important, a jucat zi de zi cu foamea, un concurent care a reușit să reinventeze în fiecare zi. Survivor România se oprește pentru CătăLin Moroșanu”, a declarat Dan Pavel. 

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România!
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Moroșanu, discurs emoționant la plecarea sa din competiție. Elena Marin a izbucnit în lacrimi 

Cătălin Moroșanu și-a uimit colegii cu apariția sa. După o perioadă se recuperare, Cătălin Moroșanu a mai pus ceva kilograme în plus, fapt care l-a făcut să arate diferit. 

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România!
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România![Sursa foto: Captură YouTube]

„Avem vorba noastră din popor. De ceea ce îți este frică nu scapi. Accidentarea mea este foarte gravă, am meniscul rupt și în orice situație, chiar dacă aș mai intra pe traseu, îmi poate sări meniscul. De asta vreau să vă spun că sănătatea este cea mai importantă. Asta este. În viață, fiecare are un destin și destinul meu a fost să stau până acum în acest concurs”, a spus Cătălin Moroșanu după anunțul eliminării sale. 

Întrebat ce a însemnat pentru el competiția Survivor România, Cătălin Moroșanu a dezvăluit ceva la care foarte puțină lume se aștepta. Sportivul a spus că nu se gândea niciodată că ar putea ajunge în punctul în care să-și urască colegii sau chiar să își dorească să piardă anumite jocuri. Concurentul a mai spus că această competiție a fost una a psihicului și nu se gândea că va ajunge să-și depășească anumite limite despre care nici măcar el nu știa până la conviețuirea în junglă.