Lansări muzicale

Cât de bine arată și seamănă Xonia și Anda Adam! Parcă ar fi gemene! Cele două artiste au pregătit o surpriză de proporții pentru fani!

Cât de bine arată și seamănă Xonia și Anda Adam! Parcă ar fi gemene! Cele două artiste au pregătit o surpriză de proporții pentru fani!
 Xonia și Anda Adam  [Sursa foto: Facebook]
Xonia și Anda Adam, cea mai fresh colaborare! Cele două artiste au lansat „Diamond Girl”.

Două artiste superbe și talentate au pus la cale o colaborare care se lasă cu…scântei și diamante!

Citeste si: Anda Adam, primele declarații despre nuntă! Unde vrea artista să facă marele eveniment: „Ne dorim ca lucrurile să curgă natural”

Xonia și Anda Adam lansează “Diamond Girl”

Xonia și Anda Adam se completează atât de bine încât ai spune că sunt surori.

Dar o să descoperiți asemănarea dintre ele când o să urmăriți videoclipul! Sunt blonde, au părul lung, au aceeași vestimentație, același look, senzuale și extrem de sexy dar și foarte talentate! Ele sunt “Diamond Girl” – Anda Adam și Xonia, care în colaborare cu Sprint Music vin cu un feat extrem de plin de culoare și potrivit pentru acest sezon!

„Sincer, îmi doream de mult timp o colaborare cu o altă fată cântăreață din industrie,  pentru că de obicei, ca toate featurile, au fost fată-băiat și pe subiectul acesta vorbisem inițial și cu Ruby să facem o piesă feat Anda și Ruby, care mi se părea foarte tare ca idee, doar că nu ne-am sincronizat încă să putem face acest lucru dar nu e timpul pierdut. Mă bucur că acum am  reușit să fac asta cu Xonia, care e și prietena mea, de mulți ani. Este o fată deosebită, este un artist pe măsură și consider că ne și potrivim pe stil foarte tare, fiindcă  suntem amândouă într-o direcție asemănătoare și ca look și ca muzică. Cred că transmitem împreună ceea ce trebuie! Așa a luat naștere piesa "Diamond Girl". Vizionare plăcută la clip! O să vedeți acolo  două fete drăguțe,  blonde, "diamantele”, cu care să vă puteți clăti  ochii! Vă pupăm și vă mulțumim pentru susținere!”, a spus Anda Adam.

Iar acum nu rămâne decât să dați Play la cea mai tare colaborare a momentului, Xonia feat. Anda Adam  - Diamond Girl: