Stiri

Cât costă o vacanță în Aruba cu tot cu biletele de avion

Cât costă o vacanță în Aruba cu tot cu biletele de avion
Aruba, Caraibe
Oare cine nu îşi doreşte clipe de relaxare pe una dintre cele mai frumoase insule din Caraibe? Aruba este o destinaţie de vis, dar cât costă să îţi petreci vacanţa acolo cu tot cu biletele de avion?

 În ultimii ani, românii preferă tot mai mult destinaţiile exotice, la mare depărtare de casă, pentru a-şi petrece vacanţa. Cererea pentru astfel de locuri este mai mare în fiecare an, iar Aruba a devenit una dintre destinaţiile preferate de români. Ce poate fi mai frumos decât o săptămână de iarnă petrecută pe plajele insorite ale insuluei din Caraibe? Este adevărat că fluxul tot mai mare de turişti din România se datorează şi faptului că preţurile au devenit mai accesibile faţă de acum câţiva ani.

Aşadar, cât costă o săptămână de vacanţă în Aruba, cu tot cu bilete de avion şi cazare?

Cât costă o vacanță în Aruba cu tot cu biletele de avion

 9.380 de kilometri despart România de una dintre frumuseţile Caraibelor, Aruba. Insula care are o suprafaţă de doar 193 de kilometri pătraţi şi care are numai 116 mii de locuitori abundă de turişti dornici de nisip fin, privelişti superbe şi apă curată ca lacrima.

Dacă până acum câţiva ani fără 3000 de euro de personă era imposibil să îţi faci vacanţa de vis în Aruba, acum poţi merge o săptămână în insula din Caraibe cu jumătate din sumă.

Cât costă o vacanță în Aruba cu tot cu biletele de avion
Aruba, Caraibe

 Majoritatea agenţiilor de turism din România au inclus în ofertă vacanţe spre Aruba, iar preţurile pentru o săptămână petrecută în raiul din Caraibe pornesc de la 1500 de euro de persoană.

În aceşti bani sunt incluse cazarea la hoteluri de 4 sau 5 stele, biletul de avion dus-întors, taxele de aeroport şi transferul de la aeroport la hotel şi înapoi. Suplimentar, turiştii trebuie să scoată din buzunar bani pentru asigurarea medicală, bagajul de cală şi taxa de oraş, care costă în jur de un euro pentru fiecare zi petrecută acolo. Acesta este un pachet standard, însă pretenţioşii pot opta şi pentru un tip de vacanţă mai exclusivist.

 Pentru o săptămână de vacanţă într-un resort de lux din Aruba, românii pot plăti şi 5.000 de euro de persoană, în funcţie de tipul de apartment sau de facilităţile pe care le oferă complexul. Temperatura medie este în jur de 30 de grade celsius în fiecare lună din an, aşa că îţi poţi organiza vacanţa de vis în orice perioadă.