Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, vacanță de vis după „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu a plecat într-o bine-meritată vacanță pentru a-și reîncărca bateriile pentru noul an.

Alexandra Ungureanu a avut un 2020 de excepție în care a fost redescoperită de pulicul telespectator. Artista a acceptat provocarea „Bravo, ai Stil! Celebrities” și în cadrul emisiunii a arătat puțin câte puțin cum este omul Alexandra Ungureanu, de fapt. 

Citeste si: Alexandra Ungureanu, interpretare de excepție a melodiei „Cuvinte”

Alexandra Ungureanu a început 2021 cu o vacanță 

Artista a anunțat pe rețelele de socializare la doar câteva zile de la începerea noului an că va pleca în vacanță și că abia așteaptă să se bucure de relaxare.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Și pentru că le-a promis fanilor că va fi mai activă pe rețelele de socializare artista a postat câte o fotografie din fiecare loc pe care l-a vizitat. Într-una din postările de pe rețelele de socializare, câștigătoarea „Bravo, ai Stil! Celebrities” menționează faptul că, deși a văzut întreaga Românie prin prisma concertelor pe care le-a avut în țară, niciodată nu s-a putut bucura cu adevărat de frumusețile pe

care le oferă țara. 

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

„Am asteptat cu nerăbdare vacanța asta, după un an in care m-am focusat maxim pe muncă, in special pe proiectul tv “Bravo, ai stil!”.  Îmi place sa călătoresc in România, deși am făcut asta mult, de ani buni încoace, mergând la concerte. Dar atunci nu aveam timp sa ma bucur cu adevărat de locurile în care eram.

Plus că turismul de la noi s-a dezvoltat in ultima vreme, în ciuda crizei. Au apărut mulți antreprenori cu adevărat pasionați de ceea ce fac, inspirându-se din lucrurile care merg afară și care oferă adevărate experiențe, nu doar locuri de cazare.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

O altfel de locație este @berg.cabin, cabana cu cel mai frumos view din țară, construită în stil scandinav- ferestre mari, interioare spațioase, decorate minimalist.

Save this place, pentru că e super fain”, a scris Alexandra Ungureanu pe rețelele de socializare.