Stiri mondene

Cât a ajuns să câștige Cheluțu', cățelul lui Dorian Popa: „Prețurile sunt fără TVA”

Cât a ajuns să câștige Cheluțu'
Cât a ajuns să câștige Cheluțu' [Sursa foto: Facebook]
Dorian Popa a dezvăluit în exclusivitate cât câștigă deja celebrul „Cheluțu'”, câinele care a făcut istorie în showbiz.

Cheluțu', câinele lui Dorian Popa, a ajuns rapid cel mai celebru patruped din showbiz-ul românesc. Melodia „Înoată Cheluțu'” a devenit un adevărat fenomen în toată țara și nu există român care să nu fi fredonat măcar o dată refrenul acestei melodii. Pentru că vizualizările melodiei au fost pe măsură, la fel au fost și banii care i-au intrat în cont odată cu această melodie, dar și multele contracte de imagine care au venit pe parcurs.

Cât a ajuns să câștige Cheluțu'
Cât a ajuns să câștige Cheluțu'[Sursa foto: Facebook]

„Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte. Pentru a putea raspunde 100% natural atunci când vine vorba de veniturile tale, trebuie să fii 100% în regulă cu legea”, a declarat Dorian Popa în cadrul unei emisiuni. 

Pe lângă muzică și influencereală, Dorian Popa vrea să facă și afaceri cu imobiliare

Artistul a mai declarat că cel mai mult a încasat din vizualizările din YouTube 15 mii de dolari în 30 de zile, dar asta cu foarte multă muncă indiferent de ziua din săptămână sau de sărbători.

Cât a ajuns să câștige Cheluțu'
Cât a ajuns să câștige Cheluțu'[Sursa foto: Facebook]

„O postare InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie”, a mai precizat Dorian Popa.

Însă Dorian Popa nu se rezumă doar la partea artistiscă, ci vrea să se apuce și de afacerile cu imobiliare. Artistul spune că va construi un cartier care se va numi... ghici cum? „Hâtz Residence”

„Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine. Îmi doresc să intru în forță și în imobiliare pentru că îmi place foarte mult chestia asta și vreau să fac un cartier care să se numească Hâtz Residence”, a mai declarat Dorian Popa pentru Aleph News.