Stiri mondene

Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a fost cerută în căsătorie! Primele imagini cu inelul de logodnă: ”Sunt foarte fericită”

Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie
Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie [Sursa foto: Instagram]
Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Uite cum a primit concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” inelul de logodnă!

Carmen Negoiță este una dintre concurentele care participă în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. În ediția de sâmbătă, 25 septembrie, bloggerița a făcut marele anunț!!! Concurenta show-ului de la Kanal D a îmbrăcat o rochie de mireasă, moment în care le-a mărturisit juraților, colegelor și telespectatorilor cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Conform spuselor sale, bărbatul a pregătit totul ca la carte și a cerut-o chiar de ziua ei de naștere.

Mai exact, iubitul ei a ascuns inelul în cadoul pe care îl pregătise. 

Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie
Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie[Sursa foto: Captură YouTube]

„Era un moment special pentru mine și cu ocazia aceasta a venit și inelul de logodnă.  (…)  Mi-a dat o cutie imensă de cadou. Am deschis vreo 7-8 cutii și la final era o cutie roșie de catifea și în ea era inelul. Nu mă așteptam să fie inelul de logodnă. Mi-a zis: „Vrei să fii iubita mea toată viața?” Sunt foarte fericită în plan personal”, a spus Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie
Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie [Sursa foto: Instagram]

Carmen Negoiță, dezvăluiri despre iubitul ei! Cum a fost cucerită concurenta de la ”Bravo, ai stil!” Celebrities

De câteva luni, Carmen Negoiță trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de politicianul Cătălin Boboc. În cadrul unui interviu, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre cum și-a cunoscut partenerul de viață. Mai mult, femeia de afaceri a dezvăluit că s-au mutat împreună după o lună de relație.

Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie
Carmen Negoiță de la ”Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie[Sursa foto: Instagram]

”Este destul de greu, ca femeie independentă, să găsești pe cineva care să fie la același nivel, chiar și energetic, nu numai ca realizări. Majoritatea bărbaților în ziua de astăzi fug de responsabilitate, nu de aceea financiară, ci a asumării relației. O văd ca pe un rol pe care trebuie să îl îndeplinească full time. Ce îmi place la iubitul meu este că mă face să mă simt femeie. Și sunt așa pentru că el este un bărbat asumat, stăpân pe sine, foarte puternic. Se implică în toate lucrurile, muncim de luni până vineri, dar știm și să ne distrăm. Avem pasiuni comune și ne place ordinea. Cătălin este un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață. Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur, dar, după ce am povestit mai mult, mi-am dat seama că este un tip sociabil și de viață”, spusese Carmen Negoiță.