Stiri mondene

Carmen Negoiță, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat concurenta juratului: ”Nu știu unde a văzut el oameni...”

Carmen Negoiță, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Carmen Negoiță, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Carmen Negoiță a vorbit despre ținuta pe care a abordat-o în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce reacție a avut concurenta la adresa lui Maurice Munteanu?!

Sâmbătă, 18 septembrie, a avut loc cea de-a doua gala ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Pe lângă abordarile stilistice pe care Carmen Negoiță le propune în cadrul show-ului de la Kanal D, concurenta trece prin diferite situații pe care trebuie să le facă față. În ediția de sâmbătă, Carmen Negoiță a purtat o ținută de-a dreptul uluitoare. Deși, femeia de afaceri a strălucit, Maurice este de părere că aceasta a fost pe lângă tema Galei.

În urmă cu câteva ore, concurenta ”Bravo, ai stil! a avut prima reacție referitoare la ținuta pe care a abordat-o în Gală. Carmen Negoiță a răbufnit pe rețelele sociale și le-a mărturisit fanilor că o parte din discuția pe care a avut-o cu jurații a fost tăiată la montaj.

Carmen Negoiță, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Carmen Negoiță, reacție neașteptată la adresa lui Maurice Munteanu! Ce i-a reproșat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

”Legat de ținuta de aseară, am văzut și eu doar partea mea și câteva dintre comentarii pentru că eram la ziua unui prieten și am fugit în casă repede să văd partea mea.

Când mi-au comentat jurații ținuta chiar am spus că mi-am căutat inspirație, am încercat să fac ceva diferit. Nu am vrut să vin cu niște franjuri pentru că era prea previzibil că singura mea frică era că pantalonii se duc în zona de disco și mă îndepărtez de zona respectivă, dar toate aceste lucruri nu au apărut în materialul de aseară. Se taie la montaj pentru că este foarte multă informație, dar, din păcate, partea aceasta în care explicam a fost tăiată și am văzut doar comentraiul lui Maurice care a zis că îmi iau inspirația de la Mamaia.
Nu știu ce a vrut să zică cu treaba asta, dar nu știu unde a văzut el oameni așa îmbrăcați în Mamaia. Cred că nu prea calcă pe acolo, oricum a și zis că litoralul românesc este jos, ceva de genul acesta. Oricum a fost funny!”
, a spus Carmen Negoiță la InstStory.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Negoita (@carmennegoita)

Carmen Negoiță, primele declarații despre participarea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag şi rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> şi concepeam ţinute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuţie şi să mă mai joc cu stilurile”, spusese Carmen Negoiță, în urmă cu ceva timp.