Stiri mondene

Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities! Concurenta a făcut noi dezvăluiri: ”Comentariile juraților m-au dat peste cap”

Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities
Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities [Sursa foto: Instagram]
În ediția de aseară, Carmen Negoiță a avut un moment de vulnerabilitate în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta le-a spus fanilor din mediul online motivul pentru care a izbucnit în lacrimi. Uite despre ce este vorba!

Show-ul de la Kanal D devine din ce în ce mai aprig pe micile ecrane, iar lupta dintre cele nouă celebrități se amplifică pe zi ce trece. Presiunea competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și oboseala încep să-și spună cuvântul. În ediția de aseară, Carmen Negoiță a izbucnit în lacrimi după ce a defilat în fața juraților. Ulterior, a părăsit platoul pentru câteva minunte pentru a merge în culise. În urmă cu câteva ore, concurenta a recunoscut în fața fanilor din mediul online că nu s-a simțit bine în ultima perioadă, iar oboseala și-a spus cuvântul.

Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities
Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities[Sursa foto: Captură YouTube]

”Nu am apucat să văd momentul din această seară! Știu că a fost filmat săptămâna trecută, o săptămână în care eu nu am fost foarte bine din punct de vedere fizic. Mi-a fost foarte rău, am avut câteva zile în care îmi era extrem de rău, eram extrem de obosită și încercam să fac și multe lucruri în același timp. A fost și ziua mea, nu am avut timp de nimeni și nimic.

Eram sufocată! Cred că și presiunea aceasta și comentariile juriului m-au dat peste cap. Aveam o stare de plâns, efectiv îmi venea să plâng și dacă puteam să mă întind pe acolo pe jos, să zac puțin și să plâng, clar era momentul potrivit. Țin minte că în momentul când defilau fetele îmi dădeau lacrimile și tot îi spuneam Nicoletei Nucă că îmi este foarte rău și îmi amorțesc degetele.
Am încercat eu să fiu bărbată, să defilez și să nu se vadă. Au venit și comentariile juriului peste toată această stare și efectiv nu m-am abținut. Una este să plângi 5 minute și te liniștești, dar eu efectiv nu reușeam să mă liniștesc și să mă duc la testimoniale. E normal să fie tot felul de stări pentru că este tensiune și sunt tot felul de sentimente.(...) A fost un episod foarte ciudat!”
, a spus Carmen Negoiță la InstaStory.

Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities
Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities

De când a intrat în competiția fenomen de la Kanal D, Carmen Negoiță a preferat să fie cât mai rezervată. În urmă cu aproximativ o săptămână, concurenta ”Bravo, ai stil” le-a făcut o bucurie susținătorilor și a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Una dintre curiozitățile fanilor a fost referitoarea la competițe.

Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities
Carmen Negoiță a izbucnit în plâns la ”Bravo, ai stil” Celebrities[Sursa foto: Captură YouTube]

”În general sunt bine. Chiar dacă sunt obosită. Mă mobilizez când ajung la platou. Am avut și două zile foarte dificile, dar o să le vedeți voi în curând”, a scris Carmen Negoiță. Citește continuarea aici.