Stiri mondene

Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Am avut zile dificile”

Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Carmen Negoiță le-a dezvăluit fanilor din mediul online cum se simte în competiția de la Kanal D. Uite ce dezvăluiri a făcut concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Carmen Negoiță se află printre cele nouă celebrități care participă în sezonul 7 al show-ului de la Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta este pregătită să lupte pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Pentru a câștiga marele premiu, concurentele trebuie să aibă inspirație și să facă alegeri vestimentare reușite, pe placul juraților și al publicului.

Carmen Negoiță este o mare personalitate în mediul online, care se bucură de numeroase aprecieri din partea fanilor, dar și din partea criticilor de modă, fiind pasionată de modă și design.

De când a intrat în competiția fenomen de la Kanal D, vedeta a preferat să fie cât mai rezervată. Recent, concurenta ”Bravo, ai stil” le-a făcut o bucurie susținătorilor și a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Una dintre curiozitățile fanilor a fost referitoarea la competițe.

”În general sunt bine. Chiar dacă sunt obosită. Mă mobilizez când ajung la platou. Am avut și două zile foarte dificile, dar o să le vedeți voi în curând”, a scris Carmen Negoiță.

Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Cum se simte Carmen Negoiță în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

După ce au văzut toate paginile concurentelor de Instagram, internauții sunt de părere că vedeta este cea mai bună stilistic. Cu toate acestea, Carmen Negoiță le-a mărturisit fanilor că a avut și ea ținute bune, dar și ținute mai puțin apreciate. De asemenea, femeia de afaceri a ținut să menționeze că îi place să experimenteze diferite ținute, chiar cu riscul de a greși.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Negoita (@carmennegoita)

Carmen Negoiță, despre provocarea de a participa la ”Bravo, ai stil! Celebrities

”Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la ‘Săptămânile Modei’ și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…”, a declarat Carmen Negoiță.