Stiri mondene

Care este știrea pe care Dan Negru ar șterge-o din presă?

Care este știrea pe care Dan Negru ar șterge-o din presă
Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai aseară la Kanal D și a răspuns unui maraton de 40 de întrebări.

Carismaticul prezentator a răspuns provocării lui DEnise Rifai de a răspunde celor 40 de întrebări, însă prezentatorul nu s-a ridicat la aștăptările lui Denise așa cum chiar ea a declarat la final. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că și-ar fi dorit să-l cunoască mai bine pe omul Dan Negru, nu prezentatorul și speră ca la o următoare întâlnire să poată face asta.

Citeste si: Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic în emisiunea lui Denise Rifai

Dan Negru: A ș șterge știrea care urmează despre noi  

Chiar și așa, Dan Negru a răspuns cu tact celor mai inconfortabile întrebări și a preferat glumele și ironiile acolo unde nu voia să dea un răspuns concret. Vedeta Antenei 1 a recunoscut că după participarea sa în cadrul emisiunii de aseară, cel mai probabil, mulți se vor întreba cum de a fost posibil ca el să meargă într-o emisiune a altui post tv. Așa se face că Dan Negru a spus că ar șterge din presă știrile care ar apărea despre participarea lui în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: ”Negru, la Kanal D! WOW” Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta. În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa...este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul ...Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.red. stirile)vor fi trucate, schimbate”, i-a spus Dan Negru lui Denise Rifai.