Stiri mondene

Dan Negru, invitat astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D “Habar nu am dacă sunt un tată rigid”

Dan Negru, invitat astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Dan Negru este invitatul de astăzi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. 

Îndrăgit prezentator TV, dar si scenarist și coautor al unor formate de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să dea curs maratonului întrebărilor pe care celebra jurnalistă i le-a pregătit pentru ediția din această seară, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Energic și spontan, Dan Negru va oferi, prin intermediul acestui interviu unic, dezvăluiri inedite, lucruri neștiute de către telespectatori, atât în ceea ce privește viața sa personală, atât de bine ținute de ochii presei până la acest moment, cât și în ceea ce privește cariera sa impresionantă. Căsătorit cu soția lui, Codruța, din 2006, și având împreună doi copii, Bogdan și Dara, celebrul om de televiziune se consideră un norocos în această privință. 

Dan Negru, invitat astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Habar nu am dacă sunt un tată rigid, trebuie să îi întrebați pe copiii mei  (…)”,  este o parte din răspunsul oferit de Dan Negru la una dintre întrebările <roșii> adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul ediției din această seară.

Dan Negru, invitat astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

  “Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că v ă  uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?” acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția din această seară, de la ora 22:30, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

40 de întrebări cu Denise Rifai, în fiecare marți de la 22:30

 Nu ratați, în această seara, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe renumitul om de televiziune Dan Negru, la Kanal D.