Stiri

Care a fost, de fapt, motivul pentru trupa Andre s-a destrămat

Care a fost, de fapt, motivul pentru trupa Andre s-a destrămat
Trupa Andre [Sursa foto: Facebook]
Fetele de la Andre au format una dintre cele mai de succes trupe din România, care s-a destrămat însă după numai trei ani de colaborare.

 Adolescenţii de la finalul anilor '90 îşi aduc cu siguranţă aminte de cele două fete rebele care formau trupa Andre, o trupă care pur şi simplu a spart topurile autohtone. Andrea Bălan şi Andreea Antonescu au vândut peste 1,2 milioane de albume, performanta neatinsa de nicio alta formatie din România. Succesul nu a durat însă decât trei ani, pentru că trupa s-a destrămat, acoperită de scandaluri în presa tabloidă.

De ce s-a destrămat trupa Andre

 Fetele de la Andre erau doar nişte adolescente, când faima le-a ridicat la nivelul de idoli pentru copiii din acele vremuri. Odată cu succesul, pentru Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au apărut şi problemele. Celebritatea era extrem de greu de gestionat, iar din această cauză au apărut frustrări, supărări şi certuri.

Care a fost, de fapt, motivul pentru trupa Andre s-a destrămat
Trupa Andre[Sursa foto: Facebook]

"Trei de ani de zile cât a existat Andre nu a existat un weekend în care să stau acasă. Aveam și șapte evenimente pe weekend. Plecam vineri și mă întorceam luni direct la școală. Noroc că erau profesorii îngăduitori. Eu stăteam la școală luni, marți, miercuri, joi. M-am trezit singură, am avut un șoc. În culise erau tot felul de certuri. Nu nu puteam bucura de ce era pe scenă. Părinții noștri nu au știut să gestioneze succesul. Noi nu știam ce se întâmplă cu ei. Tatăl meu era compozitor. Dacă părinții nu au făcut parte din lumea asta, nici eu nu au știut să gestioneze. Exista o râcă între noi, aia cântă mai bine… tu nu ai voce, tu ești mică, blondă și proastă", a declarat Andreea Bălan pentru Viva. 

 Părinţii au avut o influenţă negativă asupra relaţiei lor, până când s-a deterioriat atât de mult, încât nu a mai putut fi salvată. Andre s-a despărţit după trei ani în care cele două fete au ajuns pe culmile succesului, dar care le-a afectat foarte mult din punct de vedere emoţional.

Drama prin care au trecut fetele de la Andre

 Abia după ce s-au maturizat, cele două artiste şi-au dat seama ce a dus la despărţirea formaţiei. "Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Îmi pare rău că părinţii noştri nu au ştiut cum să ne apropie. Eram nişte copiliţe de 13 ani frustrate, geloase şi supărate. Toată lumea întreabă de ce ne-am separat, de fapt au fost foarte multe lucruri grele în spate, nişte dureri, nişte suferinţe şi nişte complexe, nişte trăiri pe care oamenii nu le ştiu. În culise noi plângeam şi eram nefericite", a dezvăluit Andreea Bălan.

Care a fost, de fapt, motivul pentru trupa Andre s-a destrămat
Trupa Andre în concert[Sursa foto: Facebook]

 Acum Andreea Bălan şi Andreea Antonescu sunt din nou prietene şi s-au reunit în 2019. Drama pe care au suferit-o în adolescenţă le-a unit acum. "Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă, dar erau orgoliile atât de mari şi frustrările acumulate atât de multe şi preferam atât de mult să ne învinovăţim una pe cealaltă şi să ne amintim numai ce a făcut cealaltă şi faptul că noi n-am greşit, încât tu nu ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine. Nici nu mai voiam să vorbim una cu alta", a povestit şi Andreea Antonescu.