Stiri mondene

Care a fost cel mai nebunesc lucru făcut de Andra vreodată?

Care a fost cel mai nebunesc lucru făcut de Andra vreodată?
Fiecare dintre noi facem lucruri nebunești în viață, dar tu ți-o poți imagina pe Andra făcând compromisuri sau luând decizii de care să-i pară rău?

Andra a oferit un interviu revistei Unica în cadrul căruia a vorbit cu sinceritate despre aspectele din viața personală, cât de mult contează social media pentru ea și pentru copiii ei, dar și care au fost cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale. 

Andra, despre cel mai nebunesc lucru făcut vreodată și despre relația cu soțul ei

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar relația ei cu prezentatorul Cătălin Măruță pare a fi un exemplu demn de urmat pentru mulți dintre fanii celor doi. După un an de stat în casă din cauza pandemiei, cei doi numai de cine romantice nu au mai avut parte în utlima vreme și au ajuns să se bucure atunci când comandă mâncare.

Întrebată fiind care a fost cea mai reușită masă savurată, Andra a răspuns cu sinceritate: „Probabil o masă la care aveam mâncare comandată, hamburgeri sau mâncare chinezească! Nu că nu aș ști să gătesc, dar ne-am plictisit cu toții de rețetele care ies din mâinile mele sau ale lui Cătălin”.

Care a fost cel mai nebunesc lucru făcut de Andra vreodată?

Despre rețeta succesului în căsnicie, Andra spune că nu se simte în stare să ofere lecții de viață pe acest plan cu toate că sunt câteva elemente cheie de care țin cont întotdeauna: „E mult spus „scântei”, dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice? (râde)”. 

Care a fost cel mai nebunesc lucru făcut de Andra vreodată?

Cel mai nebunesc lucru făcut de Andra? Nu o să vă vină să credeți ce a răspuns artista: „Să mă mărit la 22 de ani! Unii așa îmi spun, serios, că m-am grăbit. Dar eu știam că e alegerea perfectă și nu aveam motive să mai aștept”