Stiri

Când va avea premiera filmului "I Am Zlatan". Vezi trailerul producţiei despre viaţa lui Ibrahimovic

Când va avea premiera filmului I Am Zlatan. Vezi trailerul producţiei despre viaţa lui Ibrahimovic
[Sursa foto: Facebook ]
Zlatan Ibrahimovic este subiect de film, fără doar şi poate. Iar producţia despre viaţa fotbalistului va apărea în curând în cinematografe.

 Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai carismatici fotbalişti din lume, cu milioane de fani pe tot globul. Stilul său, câteodată arogant, face deliciul presei şi microbiştilor, iar viaţa sa a devenit subiect de film. "I Am Zlatan" va apărea în curând pe ecrane.

Când apare filmul "I Am Zlatan", despre viaţa lui Ibrahimovic

 Născut în Suedia, într-o familie săracă de emigranţi bosniaci şi croaţi, Ibrahimovic a avut o copilărie grea. Părinţii săi au divorţat încă de când era copil şi a petrecut mai mult timp alături de tatăl său.

"Tata este musulman, mama este catolică, dar niciunul dintre ei nu are vreo legătură cu fotbalul. Am primit o educţie specială. Eu sunt eu, iar religia mea este fotbalul", declara Zlatan în urmă cu câţiva ani.

Când va avea premiera filmului I Am Zlatan. Vezi trailerul producţiei despre viaţa lui Ibrahimovic

 Filmul va arăta toate evenimentele importante din viaţa lui Ibrahimovic, de la copilăria trăită în Suedia, la transferul său la Ajax şi de la conflictele cu coechipierii şi relaţia cu Mino Raiola şi până la gloria obţinută la Juventus, Milan, PSG sau Barcelona. Producţia va avea premiera pe 10 septembrie şi se aşteaptă să fie un adevărat succes, având în vedere numărul de fani pe care îi are suedezul.

 Zlatan Ibrahimovic a început fotbalul profesionist, dar a intrat cu adevărat în atenţia publicului în 2001, odată cu transferul său la Ajax. De atunci, a mai evoluat pentru Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy. Este considerat unul dintre cei mai buni atacanţi din toate timpurile, marcând peste 570 de goluri în întreaga carieră şi obţinând 31 de trofee. Chiar şi la 39 de ani, Ibrahimovic încă joacă la un nivel înalt. În această vară tocmai şi-a prelungit contractul cu AC Milan, echipă pentru care a înscris în sezonul trecut 17 goluri.

 Zlatan este căsătorit cu Helena Seger, alături de care are doi băieţi, Maximilian şi Vincent.