Stiri mondene

Ibrahimovici, dus cu motocicleta la Sanremo de către un fan, după ce a a rămas blocat în trafic

 Ibrahimovici, dus cu motocicleta la Sanremo de către un fan
Celebrul fotbalist Ibrahimovici a recurs la o metodă inedită de a ajunge la festivalul de la Sanremo după ce a rămas blocat în t

Ibrahimovici este unul dintre prezentatorii festivalului de la Sanremoa săptămâna aceasta, însă miercuri a cerut să fie liber pentru a putea merge la mediul AC Milan – Udinese, meci care s-a terminat cu scorul de 1-1. Joi de dimineață s-a antrenat alături de colegii lui de echipă după care după-amiază a plecat spre Sanremo cu mașina.

Și cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, fotbalistul a rămas blocat în trafic din cauza unui accident și ca să ajungă totuși la festival, a oprit un motociclist din trafic.

„După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi când am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: ‘Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă...’”, a povestit fotbalistul.

Ibrahimovici este plătit cu 50.000 de euro pentru fiecare seară de festival, iar joi seara a cântat pe scenă alături de Sinisa Mihajlovici.