Stiri

Când va apărea partea a doua a serialului Lupin

Lupin - partea a doua
Lupin - partea a doua [Sursa foto: Facebook]
Fanii serialului „Lupin” au devorat prima parte din primul sezon al serialului și deja așteaptă cea de-a doua parte. Când se va lansa serialul?

Serialul este inspirat din seria de romane cu Arsène Lupin și a furat inima pasionaților de seriale mult mai devreme decât s-ar fi așteptat producătorii.

Serialul este divizat în două părți care au în total 10 episoade, iar primele cinci episoade au fost lansate pe 8 ianuarie, urmând să se lanseze și celelalte cinci. Serialul care îl are în rolul principal pe Omar Sy în rol principal, va reveni în această vară, potrivit unui anunț al Netflix, însă nu se știu mai multe detalii. 

Lupin - partea a doua
Lupin - partea a doua [Sursa foto: Facebook]

Lupin este un serial care îl omagiază pe scriitorul Maurice Leblanc, care l-a creat, la începutul secolului 20, pe Arsène Lupin, hoțul gentilom. 

Ce poți urmări în serialul Lupin?! 

Lupin urmărețte povestea unui bărbat pe nume Assane Diop a cărui viață a fost dată peste cap când tatăl lui a murit fiind acuzat de o infracțiune pe care nu a comis-o.

Citeste si: Serialul „Lupin”, noua isterie de pe Netflix. A depășit „The Queen’s Gambit” sau „Bridgerton”

După 25 de ani, Assane își va găsi inspirația în „Arsène Lupin, hoțul gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl. El plănuiește să fure un colier valoros, expus în Muzeul Louvre.