Stiri

Când începe sezonul 6 din Black Mirror, serial disponibil pe Netflix

Când începe sezonul 6 din Black Mirror, serial disponibil pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul produs de Netflix, Black Mirror, va continua cu sezonul 6.

 Au trecut doi ani de când Netflix a lansat cel de-al cincilea sezon din Black Mirror, aşa că mulţi dintre fanii acestui serial SF se întreabă când va apărea sezonul 6.

Când va fi lansat sezonul 6 din serialul Black Mirror, produs de Netflix

Când începe sezonul 6 din Black Mirror, serial disponibil pe Netflix

 Serialul creat de Charlie Brooker este unul total atipic, cu poveşti science-fiction, într-un format Twillight Zone, în care apar mulţi actori consacraţi sau stele în devenire, precum Miley Cyrus, Letitia Wright, Yahya Abdul-Mateen II, Oona Chaplin, Haley Atwell, Domhnall Gleeson, Hannah John-Kammen, Jesse Plemons, Will Poulter.

Serialul a fost lansat iniţial pe Channel 4, apoi a fost preluat de Netflix, pentru sezoanele 3-5.

 Netflix nu a făcut încă niciun anunţ oficial cu privire la sezonul 6 din Black Mirror, dar nici nu a anunţat că serialul va fi oprit. Problema este mai complicată, deoarece Charlie Brooker şi Annabell Jones, creatorii acestui show TV, au cedat drepturile de producţie ale serialului către compania Endemol Shine. Brooker şi Jones au fondat o nouă companie de producţie, care se numeşte "Broke and Bones". Această companie a semnat o înţelegere cu Netflix, pentru alte proiecte. Brooke a vorbit despre "Black Mirror" pentru Radio Times şi a făcut un anunţ surprinzător. "Nu sunt sigur că publicul îşi doreşte să vadă sezonul 6 din Black Miror, după această pandemie. Mă concentrez mai mult pe proiectele de comedie", a declarat Brooker.

Când începe sezonul 6 din Black Mirror, serial disponibil pe Netflix

  Totuşi, Endemol Shine nu a cumpărat degeaba drepturile pentru serial. Cathy Payne, director la departamentul de distribuţie al Banijay Group, firma cre deţine Endemol Shine, a declarat că Black Mirror va continua cu sezonul al şaselea. Este de aşteptat ca Netflix şi Banijay să ajungă la o înţelegere pentru continuarea serialului, dar fanii vor mai avea de aşteptat. Este puţin probabil să vedem pe Netflix sezonul 6 mai devreme de anul 2023.