Stiri

5 filme și seriale SF pe care se le vezi pe Netflix în luna octombrie

5 filme și seriale SF pe care se le vezi pe Netflix în luna octombrie
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix a punctat puternic la capitolul SF în luna octombrie, cu mai multe filme şi seriale excelente.

 Filmele şi serialele SF reprezintă o categorie adorată de multe persoane, iar cei de la Netflix ştiu acest lucru. Şi în luna octombrie, pe platforma de streaming au apărut multe producţii science-fiction care merită urmărite.

5 filme şi seriale SF de urmărit pe Netflix în luna octombrie

Night Teeth

Premiera filmului Night Teeth va avea loc pe 20 octombrie şi le are în prim plan pe Megan Fox şi pe Sydey Sweeney.

Cele două actriţe le interpretează pe Blaire şi Zoe, două tinere care angajează un şofer, pentru a le plimba dintr-un club în altul, în Los Angeles. Şoferul realizează însă că pasagerii săi caută o altfel de distracţie, fiind vampiri.

Army of the Dead

Acest film este regizat de celebrul Zack Snyder, care a mai lucrat la pelicule precum Justice League, Wonder Women sau Batman v Superman: Dawn of Justice. În acest horror cu zombie îi veţi putea urmări pe Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi şi Garret Dillahunt.

Black Mirror

Un serial captivant, în care ne este prezentat pericolul creeat de tehnologiile aflate în curs de dezvoltare. Această producţie în egală măsură genurile science fiction, horror, dar şi satira.

Roswell, New Mexico

5 filme și seriale SF pe care se le vezi pe Netflix în luna octombrie

Acest serial care a ajuns la cel de-al treilea sezon, are în prim plan povestea unei fete care se întoarce în oraşul natal şi află că cel de care era îndrăgostită în liceu, este extraterestru. Fata ţine acest secret, dar un alt extraterestru încearcă să îl vâneze pe prietenul său.

Squid Game

Squid Game este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix în acest moment. 456 de persoane cu probleme financiare joacă nişte jocuri simple, dar mortale. Totul, pentru un premiu uriaş. În cazul în care vrei să urmăreşti un serial original şi plin de suspans, Squid Game este ce trebuie.