Stiri

Când începe sezonul 3 din serialul Netflix, Lost in Space

Când începe sezonul 3 din serialul Netflix, Lost in Space
[Sursa foto: Facebook ]
Sezonul 3 al serialului produs de Neflix, Lost in Space, este gata de lansare.

 Serialul "Lost in Space", produs de Netflix, este aproape de final. În curând va fi lansat cel de-al treilea sezon, care se pare că va fi şi ultimul. Dar când va apărea ultima parte?

Când va fi lansat al treilea sezon din Lost in Space, produs de Netflix

Când începe sezonul 3 din serialul Netflix, Lost in Space

 Serialul Lost in Space va ajunge la final în acest an, după lansarea celui de-al treilea sezon.

Show-ul TV science fiction a atras mulţi fani, fiind unul dintre cele mai urmărite seriale din această categorie. Povestea familiei Robinson, care a fost selectată pentru o călătorie inter-spaţială de colonizare a sistemului solar Alpha Centauri, a prins foarte bine la public. Povestea în sine este foarte inedită şi interesantă. După ce nava spaţială care trebuia să îi ducă spre destinaţie s-a prăbuşit, familia Robinson, alături de alte familii, au naufragiat pe o planetă pe care se putea locui.

Când începe sezonul 3 din serialul Netflix, Lost in Space

 Acolo, ei trebuie să facă faţă unui mediu ciudat şi total necunoscut, precum şi propriilor persoane, pentru a scăpa cu bine şi a se reîntoarce pe Resolute. Povestea va continua cu al treilea sezon, care va apărea pe Netflix pe 1 decembrie anul acesta. După ce primele două sezoane au fost lansate în 2018 şi 2019, pandemia de Covid-19 le-a dat puţin planurile peste cap producătorilor, astfel că al treilea sezon va ajunge pe ecrane cu o mică întârziere.

 Produs de Legendary Television, Synthesis Entertainment, Clickety-Clack Productions şi Applebox Entertainment, Lost in Space este scris de Matt Sazama şi Burk Sharpless, în timp ce producătorul general este Zack Estrin. Acest serial are ca sursă de inspiraţie romanul "The Swiss Family Robinson", scris de Johann David Wyss, în 1812. În acea carte, familia de imigranţi s-a îmbarcat către Port Jackson, Australia, dar ambarcaţiunea cu care călătoreau a deviat de la curs şi a sfârşit în Indiile de Est.