Stiri

Când are loc premiera noului film Asterix şi Obelix, cu Zlatan Ibrahimovic în distribuţie

Când are loc premiera noului film Asterix şi Obelix, cu Zlatan Ibrahimovic în distribuţie
[Sursa foto: Facebook ]
Zlatan Ibrahimvic debutează ca actor, în filmul "Asterix & Obelix: The Middle Kingdom".

Zlatan Ibrahimovic este star şi pe teren, dar şi de cinema. Fotbalistul suedez, aflat spre finalul carierei de jucător profesionist, va debuta pe marile ecrane, în pelicula "Asterix & Obelix: The Middle Kingdom".

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, al cincilea film al francizei

"Asterix & Obelix: The Middle Kingdom" este cel de-al cincilea film al francizei care a debutat în 1999, cu "Asterix and Obelix Take on Caesar".

Au urmat "Asterix & Obelix: Mission Cleopatra" (2002), Asterix at the Olympic Games (2008) şi "Asterix and Obelix: God Save Britannia" (2012).

Când are loc premiera noului film Asterix şi Obelix, cu Zlatan Ibrahimovic în distribuţie

Acesta este primul film al francizei care nu a fost creat după benzile desenate Asterix. Filmările au fost inițial planificate să aibă loc în 2020 în China, dar au fost amânate cu un an și relocate în Franța din cauza pandemiei de COVID-19.

Filmul are un buget de 72,4 milioane de dolari și este coprodus de Pathé, Les Enfants Terribles și Tresor Films din Paris. Premierea peliculei este programată pentru 1 februarie 2023. 

Ibrahimovic, războinic roman

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre eroii acestui film. Fotbalistul suedez îşi face astfel debutul în lumea filmului. Acesta chiar a mărturisit de mai multe ori că îl atrage foarte mult acest lucru şi că plănuieşte o carieră în cinematografie,  după ce se va lăsa de fotbal. În "Asterix & Obelix: The Middle Kingdom", Ibrahimovic va interpreta rolul lui Caius Antivirus, un războinic roman.

Zlatan nu îl va avea însă coleg de platou pe Gerard Depardieu. Acesta este primul film al francizei care nu îl va avea pe legendarul actor francez în rolul lui Obelix. El a fost înlocuit cu Gilles Lellouche, un actor de mare succes în Franţa, cu peste 50 de filme la activ, din 1995 şi până acum.

Guillaume Canet, care a şi regizat filmul, va interpreta rolul lui Asterix, în timp ce Vincent Cassel va juca rolul lui Julius Caesar, iar Marion Cotillard pe cel al Cleopatrei.