Stiri

Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game. Iată care ar putea fi datele lansării

Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game. Iată care ar putea fi datele lansării
Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game [Sursa foto: Facebook]
Netflix a confirmat sezonul 2 al serialului „Squid Game”. Iată ce spune producătorul despre continuarea producției de succes, dar și despre noile personaje.

Squid Game a primit oficial aprobarea pentru un al doilea sezon, ceea ce nu a fost o surpriză pentru fanii serialului având în vedere popularitatea și succesul său de vizionare. Netflix a dat marele anunț pe Twitter pe 12 iunie 2022, iar postarea a fost însoțită și de un videoclip teaser. Fanii aproape și-au pierdut mințile cerând întoarcerea unora dintre favoriți, în ciuda morții lor sângeroase. În prezent, nu există o dată oficială de lansare pentru sezonul doi Squid Game, dar au fost dezvăluite anumite date posibile.

Iată care sunt acestea. 

Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game. Iată care ar putea fi datele lansării
Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Când apare Squid Game, sezonul 2? Netflix a confirmat un nou sezon al serialului Jocul calamarului

Când se va lansa sezonul 2 din Squid Game? 

Hwang Dong-hyuk a vorbit într-un interviu pentru Vanity Fair despre progresul celui de-al doilea sezon, estimând că a doua parte a sângerosului thriller va ajunge pe serviciile de streaming nu mai devreme de sfârșitul anului 2023 sau, cel mai probabil, în 2024.

În mai 2022, producătorul a dezvăluit că avea doar trei pagini de idei pe care le va transforma într-un scenariu, dar a confirmat că vor fi mai multe jocuri la fel de provocatoare: „Omenirea va fi pusă la încercare prin acele jocuri din nou.”

„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon al Squid Game, dar a fost nevoie de 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial Netflix vreodată.

În calitate de scriitor, regizor și producător al Squid Game, un strigăt imens pentru fanii din întreaga lume: Vă mulțumim că ați urmărit și iubiți serialul nostru”, a spus producătorul despre celebrul serial. 

Până în iulie 2022, Hwang a dezvăluit că avea „o schiță stabilită” pentru sezonul doi și totul este pus la punct. Întrebat dacă al doilea sezon va conține temele sezonului 1, el a spus: „Mă întreb: „Este posibilă adevărata solidaritate între oameni?”.  În plus, se pare că ar putea fi deja planificat și un al treilea sezon al Squid Game

Citește și: Serialul fenomen Squid Game caută candidați pentru un joc în viața reală: „O serie de încercări care-ți taie respirația”

Cine sunt actorii din distribuția sezonului 2 al serialului Squid Game? 

Având în vedere natura Jocului Squid în sine, nu vă așteptați la prea multe fețe familiare în sezonul doi. Din cei 456 de concurenți ai primului sezon, doar unul a supraviețuit provocărilor. Speculații mai realiste cu privire la cine s-ar putea întoarce au fost, de asemenea, răspândite, unii prevăzând că Wi Ha-joon s-ar putea întoarce ca detectivul Hwang Jun-ho. 

Hwang Dong-hyuk a fost destul de amabil să confirme revenirea a două personaje din primul sezon. Jucătorul nostru favorit devenit supraviețuitor, Seong Gi-Hun (Lee Jung-jae) se va întoarce pentru mai multe jocuri și bani. De asemenea, Lee Byung-hun își va relua rolul lui Hwang In-ho, alias „The Front Man”.  Jucătorii anteriori, inclusiv actorii Park Hae-soo, Oh Yeong-su și Hoyeon ar putea reveni, dar poate doar în flashback-uri, când Gi-hun preia din nou jocurile, amintindu-și de vechii prieteni.

Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game. Iată care ar putea fi datele lansării
Când ar putea fi lansat sezonul 2 din Squid Game[Sursa foto: Facebook]

Când a fost întrebat dacă personajele preferate ale fanilor s-ar putea întoarce, chiar dacă ar muri în primul sezon, producătorul serialului a spus: „Voi încerca ceva să le aduc înapoi în sezonul doi” și arătând spre Hoyeon, a adăugat: „Să spunem că poate are o soră geamănă, veți vedea”.

La sfârșitul primului sezon al serialului Squid Game, Gi-hun a reușit să câștige jocul. După moartea creatorului Squid Game, Gi-hun descoperă că jocul continuă cu noi recruți. Așadar, povestea continuă cu Gi-hun în centrul atenției, făcând tot ce poate pentru a opri competiția sângeroasă, așa cum promite să facă în acele ultime momente. Cu toate acestea, este greu de imaginat cum ar putea Gi-hun să-i învingă pe creatorii jocului, chiar și cu noua sa bogăție. 

„Nu am idee ce se va întâmpla sau amploarea evenimentelor, dar singurul lucru pe care mi l-a spus a fost că Seong Gi-hun va fi din nou în spectacol și va juca din nou în arenă”, a declarat actorul Lee Jung-jae pentru People.