Divertisment

"Mulți au făcut hipotermie, iar medicii îi cărau pe brațe!" Acuzații fără precedent la adresa Netflix din cauza reality-showului "Squid Game"

Netflix a inceput filmarile in secret la reality-ul Squid Game
"E ca intr-o zona de razboi! Multi sunt luati pe targa" [Sursa foto: Netflix]
Netflix a inceput filmarile in secret la reality-show-ul "Squid Game", iar unul dintre participanti face cateva dezvaluiri de-a dreptul dramatice.

Mai mulți participanți la reality-show-ul produs de Netflix ar fi avut mari probleme de sănătate pe platourile de filmare după ce a ajuns să tipe efectiv după medic fiind temperaturile extrem de scăzute în timpul filmărilor. Participanții aveau degerături având în vedere că în studiourile din Anglia temperatura era undeva la 03 grade C, potrivit publicației The Sun.

Ce se intampla pe platourile de filmare ale reality-ului Squid Game produs de Netflix

Citește și: "În realitate, ei se înțeleg foarte bine!" Strategia din spatele relației tensionate dintre Pique și Shakira

Platforma de streaming filmează în secret versiunea reality-show-ului bazata pe competiția fictionala, iar participanții se băț pentru premiul de 3,7 milioane de lire sterline.

Netflix recrutează participanți pentru un reality show inspirat de „Squid Game”.
Netflix recrutează participanți pentru un reality show inspirat de „Squid Game”.

Într-un comunicat de presa pentru publicația Deadline, Netflix și producătorii show-ului, Studio Lambert și The Garden au dezvăluit că "desi era foarte frig pe platoul de filmare, toți participanții au fost pregătiți pentru asta și acele dezvăluiri nu sunt adevărate."

ne pasa de sănătatea și securitatea participanților și a întregii echipe, am investit în toate regulile și masurile de securitate. 

Mulți au venit crezând că vor deveni miliardari, dar au plecat în lacrimi!

Citește și: Vești proaste pentru utilizatorii care își împart parolele de la Netflix! Ce se întâmplă din martie

Însă un participant la show a dezvăluit pentru The Sun: Chiar daca mulți au făcut hipotermie, oamenii au fost dispuși să rămână în show pentru că au fost pusi la bătaie mulți bani. Unii nu au vrut a ia decizii și au rămas peste măsură în reality-show. Mulți au venit crezând că vor deveni miliardari, dar au plecat în lacrimi! E că o zona de război. Oamenii sunt cărați pe brațe de către medici, însă nu puteam să spunem mai nimic. Daca vorbești, este dat afara. Unii nu își puteau mișcă picioarele pentru că era prea frig. La fiecare pas auzeai pe cineva țipând după medic și cineva din echipa alerga. Sunt 30 de minute este pauza. Mulți se târau până la pauza. Cel puțin un om era carat afara din platou pe targa.

Un total de 456 de jucători, la fel că în seria originala, au luat parte la reality-show și unii au început să se simță rău chiar de la începutul primul meci, Red Light, Green Light. Sute de participanți au fost eliminați în prima runda și apoi au stat în paturi supraetajate în studiouri, la fel că în serialul corean.