Stiri

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark
Familia Byrde din serialul Ozark
Fanii serialului Ozark aşteaptă cu sufletul la gură continuarea producţiei, cu sezonul patru. Jason Bateman a dat noi detalii privind următorul sezon.

 "Ozark" este un serial marca Netflix care a impresionat criticii, dar şi fanii dramelor. Cu 32 de nominalizări la Primetime Emmy Awards, serialul prezintă povestea cuplului format din Marty (Jason Bateman) şi Wendy (Laura Linney), care se mută din Chicago în orăşelul Ozark, din Missourri, alături de cei doi copii ai lor. Aceşti sunt forţaţi să se mute, după ce Marty a intrat în conflict cu un temut traficant de droguri, care l-a obligat să îi "spele" banii în oraşul care dă numele serialului.

Sezonul al treilea a fost lansat în luna martie a anului trecut, dar din cauza pandemiei, filmările s-au oprit înainte de startul sezonului 4.

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark

 După o perioadă atât de lungă de la lansarea celui de-al treilea sezon, fanii sunt nerăbtători să vadă continuarea. Însă din cauza problemelor cauzate de pandemia de COVID-19, nu a fost dată publicităţii pentru moment data apariţiei noului sezon. Totuşi, Jason Bateman a dat câte ceva din "casă". "Întreaga lume se află acum între vaccinare şi aceste probleme. Serialul va ajunge la noi mult mai repede, acum că Joe Biden a luat frâiele în mâini. Cu cealaltă administraţie ar fi durat mai mult, aşa că trebuie să îi mulţumim unchiului Joe", a declarat Bateman.

Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Ozark
Jason Bateman în Ozark

  Sezonul al treilea s-a încheiat cu o scenă care lasă ceva loc de interpretări. Traficantul de droguri a omorât-o pe Helen Pierce chiar în faţa soţilor Byrde, ceea ce ar putea însemna un nou început pentru Marty şi Wendy, aşa cum a şi spus Navarro. Acest lucru înseamnă nu înseamnă însă că cei doi soţi vor scăpa de povara de a lucra cu temutul infractor. Cel mai probabil, nu vom putea ştii până la finalul acestui an cum va continua serialul. Se speculează că sezonul al patrulea ar putea fi lansat cel mai devreme la finalul lui 2021 sau la începutul anului viitor.