Stiri

Teaser Lupin sezonul 2! Sezonul doi al serialului franțuzesc va apărea vara aceasta

Teaser Lupin sezonul 2
Teaser Lupin sezonul 2 [Sursa foto: Instagram]
Netflix pregătește lansarea sezonului doi al serialului Lupin care a făcut furori în Franța, dar și în România.

Lupin este cel mai popular serial francez, fiind primul în topul vizionărilor din România în luna ianuarie a acestui an. Primul sezon a avut un mare succes, așa că producătorii pregptesc acum lansarea sezonului doi pe platforma de streaming Netflix.

Serialul „Lupin” va reveni în această vară și deja este disponibil un scurt teaser al sezonului doi.

Teaser Lupin sezonul 2
Teaser Lupin sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Platforma va restricționa folosirea unui cont de către mai multe persoane

„Din dorința de a se răzbuna împotriva lui Hubert Pelligrini, Assane și-a distrus familia. Pus la perete, acum trebuie să se gândească la un nou plan, chiar dacă asta înseamnă să se pună singur în pericol”, este povestea pe scurt, a sezonului următor.

Serialul Lupin, acțiune și personaje

Lupin este un serial care îl omagiază pe scriitorul Maurice Leblanc, care l-a creat, la începutul secolului 20, pe Arsène Lupin, hoțul gentilom. Odată ce serialul s-a lansat pe Netflix au crescut și vânzările romanelor lui Leblanc în Franța. Serialul îl are în centru pe Assane Diop, a cărui viață a fost dată peste cap când tatăl lui a murit fiind acuzat de o infracțiune pe care nu a comis-o.

Teaser Lupin sezonul 2
Teaser Lupin sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

După 25 de ani, Assane își va găsi inspirația în „Arsène Lupin, hoțul gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl. El plănuiește să fure un colier valoros, expus în Muzeul Louvre.